Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
M.S.S.M.

Level

Recommended Posts

Może by tak obniżyć liczbę leveli, bo 501 to trochę dużo jak na otrzymywane punkty. Przed nowym resetem największy chyba miał Karmelek 140-150 lvl i to na vip gdzie exp jest lepiej liczony :D Proponuje 201 lvl i jak ktoś osiągnie ten poziom to wtedy reset rankingu i leveli, lub po jakiś dwóch miesiącach. Co Wy na to?

Zmniejszenie lvl, nie jest takie proste... bo jednocześnie musisz zmienić kilka przedmiotów i inne konfiguracje. Ale jestem na tak, mniejsze lvl = wyrównane szanse, dla nowych graczy, a nie... Lata Ci taki 300lvl, plujesz niego dwoma magazynkami i nic nawet pół hp nie zabierasz.

Nie wiem czy to coś w ogóle zmieni. W sumie, jeśli KarmeleK nawet nie dobił do tego 200 lvl'a, a reset był to chyba nie ma sensu bawić się w przekonfigurowanie serwera, skoro i tak nikt by do takiego nie dobił przed resetem.

Według mnie powinien być ustawiony po prostu limit dni na jedną "edycje" serwera i po tych dniach serwer jest restartowany. Myślę, że coś koło 45 dni (półtorej miesiąca) to odpowiedni czas. Ale to tylko moje zdanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...