Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
t0siek

Podanie o członka UBT by SzoQ

Recommended Posts

Imię Łukasz

Nick: SzoQ

Byłeś już w UnBan Team?: Nie ale doświadczenie mam dobre bo widziałem jak kolega był w UBT !

Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom: 5-7 godzin w wakacje a w czasie nauki 3-5 :D

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Łukasz mam 16 lat, będę teraz szedł do liceum , gram w csa już prawie 4 lata ;) Spodobała mi się sieć Cs-StaraSzkola.pl , gram także w GTA , FIFE (ale najczęście w 12 lub Street), w WoT'a (World Of Tanks) i LoL-a(League Of Legends) , moje 2 ulubione sporty to Siatkówka i Piłka Nożna xd Lubię matmę i bardzo dobrze znam polaka :D Zależy mi tu na posadzie UnBanTeam , gdyż chciałbym pomagać użytkownikom by szybciej dostawali UnBany :)

Proszę o danie mi szansy i o pozytywne rozpatrzenie mnie i mojego podania. Pozdro.

Wymagania:

- Wiek +16, Spełniam (16)

- Doświadczenie, Spełniam (Dobre)

- Minimum 100 postów na forum, Spełniam (412)

- Staż w sieci minimum miesiąc, Spełniam (1 miesiąc 14 dni i 23 godziny xd)

- Brak ostrzeżeń na swoim koncie, Brak (0)

- Brak konfliktów z użytkownikami forum. Brak

- Wysoka aktywność na forum. Spełniam (Wizyt: 380

Czas Online: Godzin: 113,4)

Jestem na nie. Według mnie rekrutacja powinna być już zamknięta na UBT. Ja, arcy i karmelek spokojnie dajemy sobie rade, a Kaqu jeszcze nam pomaga.

Jestem na nie mimo że spełniasz wymagania.

~110 godzin na forum

~Tak się składa że każdy z ubt ciągle na kompie siedzi i nie miał byś co robić :) chyba ze byś się ścigał.

Jestem na nie. Według mnie rekrutacja powinna być już zamknięta na UBT. Ja, arcy i karmelek spokojnie dajemy sobie rade, a Kaqu jeszcze nam pomaga.

Wszystkie wymagania spełniasz ale juz nas jest spokojnie wystarczająco i dajemy sobie spokojnie rade.

Obecnie jak ktos wstawi np ss'y to juz jest taki "wyścig szczurów" kto pierwszy sprawdzi i da UB xd

Wszystkie wymagania spełniasz ale juz nas jest spokojnie wystarczająco i dajemy sobie spokojnie rade.

Obecnie jak ktos wstawi np ss'y to juz jest taki "wyścig szczurów" kto pierwszy sprawdzi i da UB xd

Zgadzam się z kolegą

-Doświadczenie [Widzieć a pełnić funkcje to co innego ..]

-staż [Taki staż na forum to mogę powiedzieć że jesteś 'Nowy' Bo co to jest miech ?]

-/+ Aktywność.

Jestem na Nie. Najbardziej z powodu Doświadczenia (Mieliśmy już raz osobę która pierwszy raz pełniła tą funkcję i były same problemy) Twój staż również jest za mały.

Byłeś już w UnBan Team?: Nie ale doświadczenie mam dobre bo widziałem jak kolega był w UBT !

- Doświadczenie, Spełniam (Dobre)

To się nazywa doświadczenie?

Osobiście uznaje to jako kłamstwo w podaniu

Najchętniej bym to zamknął, jednak zostawie to komuś innemu.

Dodatkowo aktywność nie jest powalająca a UBT jest dużo

NIE

SzoQ, Po co składasz podanie na ubt jeżeli jest ich sporo i każdy z nich siedzi przez cały dzień. Pchasz się na siłę. To jest bez sensu, jestem na nie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...