Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Cpt.Price

Do BlackDeada

Recommended Posts

Dyzio dostał adma chociaż kłamał i miał odrzucone podanie. Ja napisałem prawdę i miałem neutrale albo komentarze na TAK więc nie rozumiem twojej decyzji moje podanie jest nie rozpatrzone chociaż złożyłem je tydzień wcześniej.Też chciałbym pomóc ogarnąć serwer.

Nie jestem za zdegradowaniem Dyzia, ale calkowicie wczuwam sie i jestem całkowicie po stronie Cpt. Price'a. Faktycznie selekcja adminów przestaje miec sens i znaczenie w takiej sytuacji gdy taki Dyzio zostaje admem, a gracz taki jak Price, czeka na odpowiedz, jak głupi. Sądze ze adminów na WM i tak jest za malo i Price przydałby sie do pomocy. Pozdrawiam

Guest Anonymous

a Ja jestem za zdegradowaniem Dyzia pytałam się Szymali jak sobie Dyzio radzi i wygląda to okropnie ;o

On wgl. nie ogarnia tylko sobie gra..

Verka nie zgadzam się z twoją wypowiedzią bo ogólnie to Dyzio sprawuje się nie¼lę, czyta wszystko na U@, wbija na specta, banuje cheaterów i robi vote kiedy gracze o to proszą. Może i jeszcze nie do końca ogarnia ale siedzi dużo na servie i jest dobrze, a co do Price'a to dajcie mu w końcu tego admina bo na to zasługuję ;)

Cpt.Price rozumiem cie,dyziowi nie zabierzemy adma bo dobrze się sprawuje.

Co do cb to widzę że ostatnio jesteś aktywny na forum i przydała by się twoja pomoc,u cb jedyny - to brak steama :/ No ale trudno zgłoś się do mnie na gg.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...