Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
KarmeleK

Postac Geronimo

Recommended Posts

Moja propozycja to zwiekszenie widocznosci (do 30-40%) postaci Geronimo podczas kucania na nożu.

Ta postac jest zbyt "mocna" w porównaniu do innych zwykłych klas.

Trudno jest ją zauważyć podczas gry.

Jestem na nie, klasa łatwo do wypatrzenia jak się przemieszcza i jest bez szans.W tym jej moc że jest na nożu i może zaskoczyć a z bronią jest widzialna więc klasa jest idealna jak narazie.Jak stoi w miejscu to w tym jej specjalność!

Jestem na nie, klasa łatwo do wypatrzenia jak się przemieszcza i jest bez szans.W tym jej moc że jest na nożu i może zaskoczyć a z bronią jest widzialna więc klasa jest idealna jak narazie.Jak stoi w miejscu to w tym jej specjalność!

Jak jesteśmy już przy Geronimo to dlaczego "Przyczajony" nie działa na nim? I nie piszcie mi tu, że jest na nożu "przyczajony", przedmioty powinny działać na każdej postaci...

Jak jesteśmy już przy Geronimo to dlaczego "Przyczajony" nie działa na nim? I nie piszcie mi tu, że jest na nożu "przyczajony", przedmioty powinny działać na każdej postaci...

Ponieważ przedmiot ustawia widoczność na początku rundy. Podczas zmiany broni na geronimo zmienia się widoczność - kosa=15, bronie=255(100%)

Jeśli wam zależy to mogę zrobić, żeby działał ten przedmiot poprawnie na tej postaci.

Co do osłabienia geronimo to jestem na nie.

Gra tą postacią nie jest taka prosa jak się wydaje. Niewidoczna jest tylko na nożu w dodatku trzeba kucnąć.

Nie wiem jak to u was wygląda, ale u Mnie bez problemu niewidocznego geronimo można dojrzeć.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...