Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
KsMiLoF

Nowy Admin D.ave -.-

Recommended Posts

Nick oskarżonego: D.ave

Nick oskarżyciela: KsMiLoFF

Powód skargi: Admin naużywa Y@ do luznych rozmów do pisania typu " Hej Kinia ;* " Albo do admina piszą ludzie że Boczek ma WH najpierw pisze mu że " Boczek WH off " A potem na De_rats1337 daje mu ssy i pisze na Say do ludzi " Zadowoleni ? " Czyli zrobił ssy komuś bo go ludzie prosili nawet na Specta nie wszedł by go sprawdzić , Flamaster był na serwerze w tym czasie i może potwierdzić .. Nawet upominałem tego Admina -.- .. ale on dalej swoje pisze jak gdyby nic

Dowody: http://speedy.sh/Dvdfu/dupa-admina.rar

Czego oczekujesz: Oczekuję ostrzeżenia dla tego admina , ale nwm czy to jest sens jak on nie rozumie Polszczyzny a i tak wymogi zmieniane będą

co to za problem że sie przywitał z graczem?

D.ave był ze mną w kontakcie kiedy umarł patrzał na tego gracza i był pewny że ma wh na zmianie mapy każdy mu mowił: (on ma wh,zbanuj go,ładne wh)

zbanował go jak chcieli i było widać że gracz miał wh a teraz ma mieć skarge?...

qrenwn.jpg

Say@ nie jest do luznych rozmów przez całe 2 mapy używał tego do komunikowania się . Tak i to jest problem i tak straci range i tak straci więc to czas około Miesiąca ;) Pozdro dla wszystkich tych co nie mają 16-17 lat

Przy mnie była również taka sytuacja jak z tym Boczkiem tylko, że chodziło o innego gracza to napisał ZARAZ ZROBIĘ CI SS, potwierdzam również to, że używa y@ do luźnych rozmów. BLACK czy ty im coś robisz jak źle dadzą ss`y (tak jak mi dave dzisiaj) xd Nie ogarnia admina moim zdaniem. Zgłaszałem mu gracza, że ma wh a ten na y@ czy jestem pewien ahhahahaahaha SKANDAL!

D.ave powinien być ukarany @y używa się gdy jest ważna sprawa gdy naprzykład ktos nie wykonuje celi lub lami regulamin to można użyć ale do np siema lub coś takiego niedozwolone :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...