Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Dostałem 3 warny za nic od @Break., prosiłbym o wskazanie wpisów które obraziły wąskiego xD (fajnie tam macie), a no i ukaranie tego co dał warny, oraz chociaż zmniejszenie liczby warnow, bo to jakieś nieporozumienie i ból dupki z jego strony.

Chyba mówienie prawdy, że ktoś reprezentuje sharenting, wrzucając zdjęcia swoich dzieci na profilowe jest zakazane, to moglibyście na wstępie przy rejestracji dać notkę, że nie dbacie o to jaki przykład dają wyzszi rangą dla innych.

spacer.pngspacer.png

Dorzucę jeszcze spacer.pngspacer.png

Edytowane przez PANDA

Ogólnie rzecz biorąc nie widzę tutaj obrazy H@, w żaden sposób. Wolność wypowiedzi jest konstytucyjna i nie powinna być karana w żaden sposób. Czekamy na odpowiedź warnującego, jeżeli dokonał nadużycia z premedytacją to raczej nie jest materiał na uprawnienia moderatorskie... Co w ogólnym rozrachunku powinno skutkować zawieszeniem/odebraniem praw, bo wolna amerykanka radzej szkodzi wizerunkowi sieci, która zaczyna "odżywać", niż jej pomagać.

@Sn1CkY

Edit Break.

Z tego co znam zasady wypowiadanie się w skardze która Cię nie dotyczy jest zabroniona kolego. 

Pozdrawiam.

Mianowicie @PANDA Zaczał na SB od pisania do H@ o zdjęcie które gdzieś dał z swoja rodziną. 

Następnie @Formidable Pisała o akcji z dokarmianiem psów. 

Gdzie na to co napisała wyżej wymieniona H@ użytkownik @PANDANapisał "Wąskiego się nie dokarmia, jego trzyma się pod butem."

Jak dla mnie pisanie czegoś takiego i porównywanie kogoś do psa jest prowokacją i obrazą.

Od początku pojawienia się kolegów @PANDA są prowokacje które zakłócają nasz spokój. 

Byłem za zbanowaniem klilku osób lecz nie dostałem pozwolenia. @Formidable napisała że 3 warny będą odpowiednią karą. Czy można je nadać bo ona nie ma dostępu na obecną chwilę. Więc to zrobiłe

Nie pozdrawiam pozera który wstawia ss z prywatnych rozmów. 

Jak wcześniej pisałeś trochę dystansu trzeba nabrać. Niestety darze duży sentyment do tej sieci i nie zamierzam stąd odchodzić, a na pewno gdy Ty tu jesteś.

Tyle w temacie.

EDIT 1.

Oczywiście @PANDA próbował mnie sprowokować na SB i faktycznie trochę się to udało. Odnośnie go tego że jestem chłopcem któremu się rozkazuje. 

"dystans"  tak wiem to pojęcie tobie nieznane, a po drugie rozmowy prywatne z osobą pełniącą funkcje administracyjne mogą być brane pod uwagę, jako że nie będąc słownym, szkodzisz reszcie administracji

Jakby wąski czy ktoś inny mnie pocisnął to nie byłoby żadnych warnów, ale że ja z wąskiego żartowałem to od razu 3warny, tak jakby go to zabolało, a sądząc po wyjaśnieniach, nawet nikt go nie spytał, sam może przyznać że takie uszczupliwości są na porządku dziennym w naszej relacji, jak wspomniałeś "dystansu trzeba nabrać" polecam

3 minuty temu, Break. napisał:

Mianowicie @PANDA Zaczał na SB od pisania do H@ o zdjęcie które gdzieś dał z swoja rodziną. 

Następnie @Formidable Pisała o akcji z dokarmianiem psów. 

Gdzie na to co napisała wyżej wymieniona H@ użytkownik @PANDANapisał "Wąskiego się nie dokarmia, jego trzyma się pod butem."

Jak dla mnie pisanie czegoś takiego i porównywanie kogoś do psa jest prowokacją i obrazą.

Od początku pojawienia się kolegów @PANDA są prowokacje które zakłócają nasz spokój. 

Byłem za zbanowaniem klilku osób lecz nie dostałem pozwolenia. @Formidable napisała że 3 warny będą odpowiednią karą. Czy można je nadać bo ona nie ma dostępu na obecną chwilę. Więc to zrobiłe

Nie pozdrawiam pozera który wstawia ss z prywatnych rozmów. 

Jak wcześniej pisałeś trochę dystansu trzeba nabrać. Niestety darze duży sentyment do tej sieci i nie zamierzam stąd odchodzić, a na pewno gdy Ty tu jesteś.

Tyle w temacie.

Dalej nie ma tutaj obrazy H@, oraz złamania regulaminu SB, dodatkowo proszę zapoznać się z regulaminem korzystania z forum i SB jako Junior. Widać tutaj braki. 

32 minuty temu, Sn1CkY napisał:

@Sn1CkY

Edit Break.

Z tego co znam zasady wypowiadanie się w skardze która Cię nie dotyczy jest zabroniona kolego. 

Pozdrawiam.

Proszę dodatkowo wskazać regulamin i paragraf, w którym jest to umieszczone, bo po przeczytaniu głównego regulaminu forum i SB, wygląda na to, że tworzysz w locie własne podpunkty regulaminu. Pozdrawiam cieplutko 

@Sn1CkY Chłopaku nie wiem jak byś się czuł mając H@ jak by gość pisał do Ciebie "Ciebie się nie prosi, tylko rozkazuje jak już" ? 

Nie wspomnę o dzisiejszych "ddosach" kolegi Pandy Anonymusa na JailBreak. To jest moim zdaniem karygodne zachowanie i za to już powinno polecieć ban na forum i serwery. 

@PANDA powiedz mi co Ci przeszkadza, że PaTera zamieszcza na "FB" zdjęcia swoich dzieci? 

Mówisz, do PaTera jak się czuje jako sharenting umieszczający swoje dzieci na Facebooku ? A co to rodzic nie ma prawa umieszczać zdjęć swoich dzieci wraz ze soba? 

Masz nawet definicję Ci dam: Steinberg: Definiuję sharenting jako to, co rodzice robią, gdy rozmawiają o swoich dzieciach poza kręgiem rodzinnym : post w mediach społecznościowych ze zdjęciem, wpis na blogu o swoim dziecku, wideo za pośrednictwem platformy do przesyłania wiadomości, takiej jak WhatsApp itp.

Po prostu człowieku przyjeb**** się do niego. 

Idź chłopie wraz z twoim ziomkiem @Anonymuss gdzie indziej. Najlepiej na mygo, bo tak Boski z Polski wyjaśnia was dobrze. 

Jakieś dowody że anon wali ddosy? Brak, nic mi nie przeszkadza że wstawia zdjęcia swoich dzieci, zadałem pytanie jak on się czuje xD kminisz 

48 minut temu, brook1yn. napisał:

@Sn1CkY Chłopaku nie wiem jak byś się czuł mając H@ jak by gość pisał do Ciebie "Ciebie się nie prosi, tylko rozkazuje jak już" ? 

Nie wspomnę o dzisiejszych "ddosach" kolegi Pandy Anonymusa na JailBreak. To jest moim zdaniem karygodne zachowanie i za to już powinno polecieć ban na forum i serwery. 

@PANDA powiedz mi co Ci przeszkadza, że PaTera zamieszcza na "FB" zdjęcia swoich dzieci? 

Mówisz, do PaTera jak się czuje jako sharenting umieszczający swoje dzieci na Facebooku ? A co to rodzic nie ma prawa umieszczać zdjęć swoich dzieci wraz ze soba? 

Masz nawet definicję Ci dam: Steinberg: Definiuję sharenting jako to, co rodzice robią, gdy rozmawiają o swoich dzieciach poza kręgiem rodzinnym : post w mediach społecznościowych ze zdjęciem, wpis na blogu o swoim dziecku, wideo za pośrednictwem platformy do przesyłania wiadomości, takiej jak WhatsApp itp.

Idź chłopie wraz z twoim ziomkiem @Anonymuss gdzie indziej. Najlepiej na mygo, bo tak Boski z Polski wyjaśnia was dobrze. 

A jak twoja wypowiedź się ma do głównego wątku, w którym poszkodowany bo tak należy nazwać niesłusznie ukaranego użytkownika sieci do sprawy jaką podnosi, czyli nadużycia „przywilejów” przez Juniora?

Dodatkowo użytkownik wyraził swoją opinię co do zaobserwowanego stanu faktycznego jaki został mu zaprezentowany i słusznie zauważył i opisał sytuację, więc nie rozumiem skąd aż 3 warny o obrazę, skoro nie należał się ani jeden? 

z tego co zostało dotychczas zaprezentowane tzn argumenty poszkodowanego i argumenty(o ile to tak można nazwac?) nadającego warna wynika jednoznacznie, że została na niego niesłusznie nałożona kara, która powinna zostać cofnięta, a Junior dostać porządną reprymendę.

6 godzin temu, brook1yn. napisał:

Teraz to dojebałeś. DDoSy, boski który mnie gdzieś wyjaśnia, mocne xD

Idź się prześpij ciekawy gościu zanim napiszesz kolejną taką głupotę bo jeszcze ktoś na twoim poziomie inteligencji pomyśli, że to prawda. Więcej się nie wypowiadam, chyba że znów będzie mój temat.

P.S. jako jedyny chłopakowi próbowałem cokolwiek pomóc z tym jb bo do mnie pisał pv, reszta w tym czasie pisała wypociny na tym forum

Pozdrawiam fanów.

Skarga słuszna w połowie.

3 warny to stanowcza przesada. 
Drodzy użytkownicy! 
Ostatnie dni na forum to jakaś parodia, zachowanie dzieci, wyzwiska, podjudzanie, prowokowanie i obrazy.

Kolejny wybryk kogokolwiek będzie nagradzany surowiej skoro nie potraficie się zachować.

za każde wykroczenie na SB tego typu, użytkownik będzie otrzymywał Warna oraz bana na SB, a docelowo pożegnamy się z takim użytkownikiem.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...