Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
ElitePL

Elite na admina ^^

Recommended Posts

1. Nick w grze: ElitePL

2. Wiek:14

3. Platforma (Nonsteam/Steam): Steam

4. Skala znajomości AMXX(zgodnie ze skala !):5~6

5. Kontakt GG, Steam: Steam: damianek0222 gg: 48742872

6. Płatność (SMS/Przelew/Reklamy): sms albo reklamy

7Dlaczego chcę zostać adminem?: Ponieważ chciałbym się poduczyć i kiedyś zostać nawet H@. Ale głównie dla tego, że lubię ten serwer i chciałbym żeby jak najmniej było na nim oszustów itp.

8 Kilka słów o sobie: Cześć! Nazywam się Damian mam 14 lat. Jestem miły kulturalny i starannie wykonuje polecenia. Chciałbym zostać tu adminem powody w punkcie up. Mam nadzieje że pozwolicie mi tu mieć admina. Dziękuję /// Wesołych świąt.

Witam, Tak wiem. Nie mogę pisać w moim podaniu ale oburzyło mnie to co napisał gracz z nick'iem : P3W!K. Otóż Wiek spełnia wymagania takie jak napisał Nasz szanowany H@, Nie psuje kamp ponieważ lubię ten serwer i chcę jak najlepiej dla graczy, przykładem jest podanie na admina, Nie ogar. Mogę to samo o nim powiedzieć powody powiem na końcu, Nigdy nie miałem admina. Otóż miałem na serwerze Cod Mod a na dodatek zrobiłem 1/3 klas tam. Znajomość amx podana dobrze. Więc wzięło się to z tego, że nasz gracz obraził się na mnie tym że napisałem do admina Zielonego, że zepsuł mi kampe. Tak wiem pomyślicie że to dziecinne ale niestety 10 recconectów w ciągu jednej mapy? bez przesady. Otóż Drogi H@ jak możesz nie zważaj na tego oburzonego gracza i oceń sprawiedliwie. Dziękuję.

Witam, Tak wiem. Nie mogę pisać w moim podaniu ale oburzyło mnie to co napisał gracz z nick'iem : P3W!K. Otóż Wiek spełnia wymagania takie jak napisał Nasz szanowany H@, Nie psuje kamp ponieważ lubię ten serwer i chcę jak najlepiej dla graczy, przykładem jest podanie na admina, Nie ogar. Mogę to samo o nim powiedzieć powody powiem na końcu, Nigdy nie miałem admina. Otóż miałem na serwerze Cod Mod a na dodatek zrobiłem 1/3 klas tam. Znajomość amx podana dobrze. Więc wzięło się to z tego, że nasz gracz obraził się na mnie tym że napisałem do admina Zielonego, że zepsuł mi kampe. Tak wiem pomyślicie że to dziecinne ale niestety 10 recconectów w ciągu jednej mapy? bez przesady. Otóż Drogi H@ jak możesz nie zważaj na tego oburzonego gracza i oceń sprawiedliwie. Dziękuję.

ElitePL ale to powód żeby psuć kampy?

Bo ja mysle że nie ;/

SzczalkaQ to moj kolega i gral na serwerze 1 miesiąc temu ale przeniusł się na iny serwer.Po tym jak ty mu posułeś serwera to z bb poszedl na inny grał tu przed resetem ranku.

Jestem na Nie:

-steam

-dokucza

-psuje kampy

-ogar

-przezywa

-psuje serwerw

a Po 2 Counter Strike Jest od 16. :)

Nie rozumiem, po co wypowiada się ktoś kto 10 minut temu założył konto.

Ja jestem na TAK, powody podane wcześniej przez innych.

Wiadomośc wygenerowana automatycznie.

Ten temat zostal zamkniety przez administratora lub moderatora.

Powód: Podanie zostało zaakceptowane

Jeśli sie z tym nie zgadzasz, zgłoś to moderatorowi lub administratorowi.

Z pozdrowieniami,

Zespol Cs-StaraSzkola.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...