Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

KarQ

Plan Działania

Polecane posty

Specjalnie założyłem ten dział, aby obgadać najważniejsze rzeczy.

Na początku chciałbym zaznaczyć, że dostęp do tego działu oraz widoczność mają osoby z rangą UBTeam, Moderator i wyżej oczywiście.

@BlaQ517 jak możesz to napisz na czym stoimy i jakie są plany na przyszłość. Jak obecnie wygląda stan, na czym mamy się skupić i w jaki sposób ewentualnie pomóc.

Taki temat to świetny pomysł.!

CoD już ładnie rozkręcony, dzisiaj kończy się reklama, więc jutro kupuję najtańszą żeby ktoś nowy się pojawiał co powinno podtrzymać stałą ilość graczy.

Chce zabierać się za kręcenie pb i wm, jednak chwilowo ograniczają mnie fundusze. Może niedługo sytuacja sie poprawi.

Forum zaczyna żyć ;)

Zorganizuje jakieś konkursy niedługo i dobrze by było także zrealizować pomysł Magdy z Q&A żeby ludzie się nie nudzili.

Nie słyszałem o tym pomyśle, @SentinelQ możesz rozwinąć i wyjaśnić mi ten temat z Q&A? Ogólnie wiem na czym to polega, tylko odnośnie kogo lub czego by miał się odnosić?

@BlaQ517 jakieś zadania dla ekipy? Jakiś dokładny plan odnośnie konkursy, czy może chcesz ożywić ten konkurs jubileuszowy? (który się nie odbył)

Si, wiwc chodzi o to ze wyznacza sie oaobe do ktorej przez powiedzmy 72h mozna pisac multum pytan jakich sie chce itd a pozniej ta osoba na nie odpowiada i wyzna kollejna. Cos dla wszystkich by poznac sie barsziej a zarazem bylo ciut zabawnie. 

@SentinelQ ja jestem za. Rozumiem, że Ty będziesz odpowiadała za organizacje? ;)

Ogólnie, trzeba zacząć coś pisać na forum, aby to towarzystwo trochę rozbudzić (+ żeby wyniki w wyszukiwarce podskoczyły) no i tak jak @BlaQ517 wspomniał, jakiś konkursik nie zaszkodzi.

Ogólnie konkurs na COD'zie wypadł bardzo fajnie, jednak był jeden minus. Gracze, którzy grali już od dłuższego czasu mieli przewagę nad graczami, którzy dopiero dowiedzieli się o serwerze z reklamy. Proponuję przy następnym serwerze najpierw wykupić boosta, niech nazbiera się trochę graczy a dopiero później dać konkurs. W takim wypadku więcej osób ma szanse na wygraną, a nie jak w przypadku cod'a.

Druga sprawa z tym Q&A. Proponuję zacząć od Piotrka, bo to chyba będzie najprościej. Od siebie proponuję, żeby nałożyć na każdego pytanie w stylu: "powiedz nam coś o sobie",  Oczywiście można dodać też parę pytań "obowiązkowych" (nie tych, o które pytają forumowicze).

2 godziny temu, SentinelQ napisał:

Si, wiwc chodzi o to ze wyznacza sie oaobe do ktorej przez powiedzmy 72h mozna pisac multum pytan jakich sie chce itd a pozniej ta osoba na nie odpowiada i wyzna kollejna. Cos dla wszystkich by poznac sie barsziej a zarazem bylo ciut zabawnie. 

Dobry pomysł :d To Q&A w stylu wywiadu ? :p 

Majster nie do konca. W tym kazdy uzytkownik moze spytac o co chce dana osobe moze zadac pytan ile chce i ogolnie wszystko na lajcie.

6 godzin temu, Ewelina Lisowska napisał:

Cziter na cziterze a admina jak nie mialem tak nie mam.

Adminów trzeba inaczej gracze będą uciekać.

Racja, również nie posiadam admina :p

Skończyła się już wczoraj reklama dla CoD'a.

Kupiłem teraz z niską stawką na 7 dni,

KarQ i PimP podajcie loginy ze sklepu to dodam wszystko.

O 17.08.2017o21:54, SentinelQ napisał:

Ala złote myśli ? z czasów podstawówki ? 

Dobry pomysł cofnąć się tak w czasie hihi

23 godzin temu, Opsiq napisał:

Co robimy dalej z serią Q&A?

Może to olać, chyba, ze ktoś chciałby się tym zająć? Bo ja nie bardzo, są rzeczy ważne i te ważniejsze ;f

20 godzin temu, BlaQ517 napisał:

Może to olać, chyba, ze ktoś chciałby się tym zająć? Bo ja nie bardzo, są rzeczy ważne i te ważniejsze ;f

Jest chętna osoba do ogarnięcia takiego Q&A? Ja nie mam czasu na to.

Powiem tak, rzuciłem tym pomysłem blackowi jakieś 2 lata temu.

Ja go zacząłem, więc obliguje się do tego by to skończyć, ponieważ jeżeli weźmie się za to jakiś jełop to z pewnością zrąbie sprawę.

Ja miałem na to wizję i ja wiem jak ma to wyglądać, tyle że mam teraz sesję i masę egzaminów, więc to trochę potrwa.

• Podobna zawartość

• Przez Święty BosKi
      Co powiecie by znów wprowadzić działania matematyczne, gdzie nagrodą za poprawne rozwiązanie byłyby farbki? Tak jak to było jeszcze jakiś czas temu. Mi osobiście bardzo to się spodobało i dla początkowych graczy to może pomóc w wbiciu większego lvl.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...