Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Break.

Organizuję Ekipę do współpracy .

Recommended Posts

Witam .

Dziś miałem przyjemność porozmawiać na teamspeak3 z szanownym BlackDead . Opowiedział mi  o swoim starym pomyślę , lecz czas trochę to zmienił i nie zdołał go wdrożyć w życie naszej Szkoły :)

Dlatego postanowiłem zorganizować ludzi którzy pomogą mnie wdrążyć w nasze forum pomysł Black'a .

Szczegółów tutaj nie podam ponieważ musiał bym was zabić hihi . Ogłosimy to wszystko jak dopniemy na ostatni guzik oraz zaakceptuje to sam pomysłodawca BlackDead. 

Czego oczekuję od ludzi którzy chcą pomóc ? 

-Dotrzymanie tajemnicy

-Kreatywności

-Posiadanie Teamspeak lub GG 

Wszelkie dodatkowe informacje na pw. 

Osoby które chcą pomóc proszę  o zgłoszenie się poniżej , odezwę się na pw do wybranych osób z ustaleniem zadań . Pozdrawiam Szymon .

Ok Zamykamy temat , każdy kto się zgłosił do pomocy otrzyma jakieś zadanie na pw do zrealizowania . Myślę że razem damy radę ogarnąć pomysł na zabawę oraz rozwinąć forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Similar Content

• By Break.
      Witam , dzisiaj rozmawiałem z szanownym właścicielem sieci czyli BlackDead . 
      Dowiedziałem się kilka rzeczy i postanowiłem pomóc dlatego szukam ludzi do Ekipa która wraz zemną postara się pomóc Black'owi . Szczegółów tutaj nie podam ponieważ chcę to utrzymać w tajemnicy i ogłosić jak wszystko dopniemy na ostatni guzik . 

Chętnych do współpracy jest potrzebnych około trzech osób .Poszukuję ludzi którzy poważnie podejdą do sprawy , są kreatywni i twórczy , posiadają teamspeak3 , gg oraz jakiś program do pisania tekstów . Liczę na was drodzy użytkownicy forum że nie dacie D***Y i jednak zechcecie pomóc . 

Osoby które zostaną wybrane zostaną poinformowani na PW wraz z szczegółami .
    • By RoTeR
      Nick oskarżonego: Nie ma tego ... w AMXBANS
      Nick oskarżyciela: RoTeR
      Powód skargi:
      (Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA UŻYTY WULGARNY JĘZYK
      ALE AGRESJA JEST TUTAJ CAŁKOWICIE UZASADNIONA)
      Ban za to, że rozkurwiam jakieś kiepy które nie umieją w to grać i płaczą, błagając o litość admina, który jest upośledzony i nie widzi debil jebany, że mam steam 2k7, w chuj gier i nigdy nie byłem na blacklist. I oczywiście banuje mnie permanentnie... Przegrzebcie sobie skład ekipy bo naprawde to co typ odjebal to jakaś porażka... i tak, wkurwia mnie taki idiotyzm jaki panuje wśród adminów, nie tylko na waszym serwerze. Niektórym to powinniście dac przy nicku tag: (DZD - Dziecko Z Downem) żeby było wiadomo, że na upośledzonych nie warto napinać. Wrzucam to co mam w konsoli i ssy ... Macie też kilka ssów z moich poprzednich gier na waszym serwerze... Zauważcie, że nie gram tu TAK DOBRZE dopiero od dzisiaj...

Dowody:
      http://www.sendspace.com/filegroup/MmWR8YYJIvYyoZEMFDjRs0xuLXmTaloqkyy148CBMc6JMOZDY4zdTLnB3ydFMgpcPWTSS9jYwxyKhYF28Nk0MkTCEHu0zvev

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
      Server # 40
      [AMXBans] ===============================================
      [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
      [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
      [AMXBans] Zbanowany Nick : RoTeR
      [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Cs-StaraSzkola '
      [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-staraszkola.pl
      [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 15842992 '
      [AMXBans] Twoje IP : ' 194.33.73.11 '
      [AMXBans] ===============================================
      Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
      Czego oczekujesz:
      Unban i osobistych przeprosin od tego adminka ...

P.S.
      Jeżeli przeszkadza wam to w jaki sposób się tutaj wypowiedziałem to wiedzcie, że mam to gdzieś i czy mnie odbanujecie czy też nie, też mi wisi... W każdym razie beze mnie i tego typu skarg, komentarzy wasza ekipa nigdy nie osiągnie jakiegoś racjonalnego poziomu, banowanie pro gamer'ów na zawołanie kolegów-płaczków to nie jest zachowanie godne admina na porządnym serwerze... Za taki go uważałem, poczyńcie jakieś kroki, żeby ta opinia nie zmieniła się i u reszty graczy. Pozdro.
    • By Albert Borowczyk
      [b]Nick oskarżonego:[/b] administracja serwisu

[b]Nick oskarżyciela:[/b]  albert borowczyk
      [b]Powód skargi:[/b] witam administracja niekometentna czuje sie urazony zachowaniem pewnych moderatorow w apelacji mojego kolegi zostala ona odrzucona bezpodstawnie 

[b]Dowody:[/b] prosze zajrzec wtemat

[b]Czego oczekujesz:[/b] tak
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...