Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 2/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Organizuję Ekipę do współpracy .
dodany przez
Break., w Pytania / Problemy / Propozycje
-
Podobna zawartość
-
Przez Break.
Witam , dzisiaj rozmawiałem z szanownym właścicielem sieci czyli BlackDead .
Dowiedziałem się kilka rzeczy i postanowiłem pomóc dlatego szukam ludzi do Ekipa która wraz zemną postara się pomóc Black'owi . Szczegółów tutaj nie podam ponieważ chcę to utrzymać w tajemnicy i ogłosić jak wszystko dopniemy na ostatni guzik .
Chętnych do współpracy jest potrzebnych około trzech osób .Poszukuję ludzi którzy poważnie podejdą do sprawy , są kreatywni i twórczy , posiadają teamspeak3 , gg oraz jakiś program do pisania tekstów . Liczę na was drodzy użytkownicy forum że nie dacie D***Y i jednak zechcecie pomóc .
Osoby które zostaną wybrane zostaną poinformowani na PW wraz z szczegółami .
-
Przez RoTeR
Nick oskarżonego: Nie ma tego ... w AMXBANS
Nick oskarżyciela: RoTeR
Powód skargi:
(Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA UŻYTY WULGARNY JĘZYK
ALE AGRESJA JEST TUTAJ CAŁKOWICIE UZASADNIONA)
Ban za to, że rozkurwiam jakieś kiepy które nie umieją w to grać i płaczą, błagając o litość admina, który jest upośledzony i nie widzi debil jebany, że mam steam 2k7, w chuj gier i nigdy nie byłem na blacklist. I oczywiście banuje mnie permanentnie... Przegrzebcie sobie skład ekipy bo naprawde to co typ odjebal to jakaś porażka... i tak, wkurwia mnie taki idiotyzm jaki panuje wśród adminów, nie tylko na waszym serwerze. Niektórym to powinniście dac przy nicku tag: (DZD - Dziecko Z Downem) żeby było wiadomo, że na upośledzonych nie warto napinać. Wrzucam to co mam w konsoli i ssy ... Macie też kilka ssów z moich poprzednich gier na waszym serwerze... Zauważcie, że nie gram tu TAK DOBRZE dopiero od dzisiaj...
Dowody:
http://www.sendspace.com/filegroup/MmWR8YYJIvYyoZEMFDjRs0xuLXmTaloqkyy148CBMc6JMOZDY4zdTLnB3ydFMgpcPWTSS9jYwxyKhYF28Nk0MkTCEHu0zvev
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 40
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : RoTeR
[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Cs-StaraSzkola '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-staraszkola.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 15842992 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 194.33.73.11 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Czego oczekujesz:
Unban i osobistych przeprosin od tego adminka ...
P.S.
Jeżeli przeszkadza wam to w jaki sposób się tutaj wypowiedziałem to wiedzcie, że mam to gdzieś i czy mnie odbanujecie czy też nie, też mi wisi... W każdym razie beze mnie i tego typu skarg, komentarzy wasza ekipa nigdy nie osiągnie jakiegoś racjonalnego poziomu, banowanie pro gamer'ów na zawołanie kolegów-płaczków to nie jest zachowanie godne admina na porządnym serwerze... Za taki go uważałem, poczyńcie jakieś kroki, żeby ta opinia nie zmieniła się i u reszty graczy. Pozdro.
-
Przez Albert Borowczyk
[b]Nick oskarżonego:[/b] administracja serwisu
[b]Nick oskarżyciela:[/b] albert borowczyk
[b]Powód skargi:[/b] witam administracja niekometentna czuje sie urazony zachowaniem pewnych moderatorow w apelacji mojego kolegi zostala ona odrzucona bezpodstawnie
[b]Dowody:[/b] prosze zajrzec wtemat
[b]Czego oczekujesz:[/b] tak
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.