Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 16/32de_dust2 Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
-
Podobna zawartość
-
Przez ProBeMeSkill
Potrzeba by ktos wbijal na serw czasami z adminow nie muwie ze non stop siedziec ale czasami wbic bo co chwile jakies dzieci w chodza dzis chyba z 3 dzieciakow naraz latalo na wh i aim .. masakra ... potrzeba jakiegos nadzoru troche dziekuje za wysluchanie mojej uwagi
-
Przez ZyWiecki
Z tego co widzę mała jest aktywność adminów na DD2 rano i koło południa. Albo jak siedzą to 3 na raz a potem żadnego. Aktualnie jest 18 graczy w tym 4 do zbanowania. Grać się nie da a Wy mówicie że mało godzin na serwerze? To pozdro.. Powodzenia..
-
Przez Trance
Witam. Jak wiecie jest robiony Serwer Cs source. Potrzebuje 2 adminów. Serwer będzie dd2 lub ffa. Proszę pisać podania pod postem.
Imię:
Dlaczego akurat ty?:
Steam :
Ile możesz poświęcić czasu na serwer?:
Zapraszam. Podania składamy do Jutra czyli 29 maja 2015r. Godzina 10.
-
Przez Sn1CkY
W związku z występującymi w chwili obecnej
niskimi stanami krwi, zwracamy się z gorącą prośbą
do Mieszkańców Warszawy i woj. mazowieckiego
o JEJ oddawanie.
Więcej informacji (kiedy nie można oddawać, jak wygląda przebieg takiego pobrania itp) tutaj--> KLIK
Krew jest potrzebna wszędzie i zawsze. Niczym się nie zarazisz, bo każdy dostaje swój fabrycznie zapakowany sprzęt. Przy okazji zrobią Ci darmowe badania, jeżeli będzie coś nie tak - dostaniesz informację do domu. Zwracają pieniądze za bilety, dają zaświadczenia do pracy/uczelni i torbę czekolad :-)
PS.Wujcio Seba zbliża się wielkimi krokami do 1l !
-
Przez ChwialekK
Siedzę sobie spokojnie na kompie jak codzień, dostaję na steam wiadomość od pana per "Magik" że dostał bana na DD2 i pyta mi się za co. Wchodzę sobie na pimp517.gameclan, szukam bana i widzę "Magik : Aktywny". Patrzę na dole kilka banów NA NICK "Magik". Ale co z tego, skoro SID i IP jest inne... Admini sprawdzajcie po SID i IP a nie po nicku, ja sobie mogę zrobić nick (randomowy ban) .: OMG TO Ja, usunąć avatar na steamie, wbiję na serwer i co, też dostanę bana bo mam taki nick ? Ogarnijcie się.
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.