Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 11/32de_dust2 Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Polecane posty
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Last
Imię: Jakub
Nick: Laścik!?
Byłeś już w UnBan Team?: Tak, tutaj nawet
Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom: Od 4 do 5 godzin.
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Jakub. Mam 16 lat. Interesuje się różnymi sportami i informatyką. Chodzę do technikum informatycznego. Bardzo lubię grać w tenisa ziemnego, gram w klubie tenisowym. Więcej chyba nie muszę pisać ponieważ już praktycznie wszystko o mnie wiecie :v
-
Przez >> | Kamil | <<
Podanie UnBan Team by Kamil
Imię: Kamil
Nick: ♥ » кαмιℓ « ♥
Byłeś już w UnBan Team?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom: Kilka godzin dziennie.
Kilka zdań o sobie: Jestem Kamil. Mam 17 lat i chodze do technikum. Lubie grać w piłkę ręczną jak i uprawiać inne sporty. Poza tym siedzę na komputerze. Byłem tu kiedyś w UnBan Team i straciłem rangę w głupi sposób, ale przeprosiłem i zrozumiałem swój błąd. Nie było na mnie żadnych skarg. Myślę, że się nadaje na to stanowisko.
Wymagania:
- Minimum 16 lat, +
- Doświadczenie, +
- Minimum 100 postów na forum, +
- Staż w sieci minimum miesiąc, +
- Brak ostrzeżeń na swoim koncie, +
- Brak konfliktów z użytkownikami forum. +
- Wysoka aktywność na forum. +
PS: Szyberek wystarczy spojrzeć temat w skargi na ekipę:http://cs-staraszkola.pl/topic/11642-skargaxtea/
Aktywność mi spadła? codziennie jestem kilka h
-
Przez Patatajnik
Imię:Szymon
Nick:SzalonyPatatajownik
Byłeś już w UnBan Team?: Tak ale juz dawno nie bylem aktywny w tym obowiązku więc musiałbym sobie wszystko powtorzyc.
Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom:Tyle ile będzie wymagała sprawa.
Kilka zdań o sobie:Przesiaduję czesto na forum,mam ferie wiec wiecej czasu bede spędzał na forum (jutro nie bedzie mnie od 14-do 20)
ogar umysłowy
odpowiedzialność za wykonywany obowiązek
ortografia (nie liczcie e-ę a-ą itp)
-
Przez Patatajnik
Wymagania:
- Wiek +16, Jest
- Doświadczenie, Jest
- Minimum 100 postów na forum, Jest
- Staż w sieci minimum miesiąc, Jest
- Brak ostrzeżeń na swoim koncie, Jest
- Brak konfliktów z użytkownikami forum. Chyba ni lecz niwim
- Wysoka aktywność na forum. No coś jest tam
Obowiązki:
- Obowiązek należytego weryfikowania odwołań od banów na podstawie regulaminu serwera.
- Obowiązek pobrania/sprawdzenia każdego z dołączonych zrzutów ekranu/demek przez odwołującego.
- Obowiązek upominania użytkowników nie stosujących się do "wzoru odwołania od bana" (jeśli podanie w przeciągu 12h od pojawiania się na forum nie będzie zgodne z wzorem należy je zamknąć i przenieść do kosza).
- Obowiązek moderowania postów niezgodnych z regulaminem w dziale poświęconym odwołaniom od bana.
- UnBan Team ma obowiązek godnego reprezentowania sieci.
- Obowiązek oceniania skarg graczy.
- Dawanie Unbana lub Bana przez ocene dem/SS-ów.
- Członek grupy UB Team musi, odwiedzać kilkakrotnie dziennie Forum, w celu sprawdzenia prośby o odbanowanie oraz skarg na graczy.
- Każde odwołanie od Bana musi być rozpatrzone w ciągu 24h od momentu pojawienia się tematu na forum (zgodnego ze wzorem).
- Każda skarga na gracza musi być rozpatrzona w przeciągu 48h od momentu pojawienia się tematu na forum.
- Członkowie grupy UB Team pomagają w ocenianiu winy/niewinności, skargi na adminia serwera. Decyzję o każe / ułaskawieniu podejmuje H@ lub Właściciel serwera.
Przyjmuje .
Wzór Prośby o UnBanTeam:
[b]Imię[/b] Szymi
[b]Nick:[/b] SzalonyPatatajownik
[b]Wiek:[/b] 19
[b]Byłeś już w UnBan Team?:[/b] Jop
[b]Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom:[/b] Ile tylko będą chcieli.
[b]Kilka zdań o sobie:[/b] Jestem Szymon gram w cs'a tak z 7lat (na oczko).Przesiaduje na forum bezcelowo bo nimum żadnej rangi więc se tak pomyśałem ze moze na cos się przydam.
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.