Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
DarkShield

Kill Hostów

Recommended Posts

Siemka nie wiem czy moge tu to napisać jak nie proszę o przeniesienie mnie do odpowiedniego działu.

Mój problem polega na tym że jak ktoś na serverze zabije hosty cs przestaje działać.Czasami ale to rzadko(bardzo rzadko) jest tak że przez 1 mapkę jak ktoś zabije hosty mogę grac

dalej bez szwanku. Odpowiedzi mile widziane tylko nie mówcie re instalka od razu może to jakiś plik czy coś.

qrenwn.jpg

Problem występuje na non steamach, na razie nie znalazłem rozwiązania.

Polecam zakupić oryginalną wersję gry i pożegnać się z wieloma błędami występującymi na non steamach.

Dokładnie tak jak Black mówi, bardzo często się zdarza, że gracze Non Steam'owi mają problemy właśnie takie jak opisał kolega wyżej lub inne. Jedynym rozwiązaniem jest zakup oryginalnej wersji 1.6 lub poszukanie lepszej, zawierającej mniej błędów wersji Non Steam'owej.

Dla imbecyli którzy specjalnie zabijają hosty, taki kick jest dobry, natomiast gorzej jak ktoś niechcący zabije hosta np granatem lub gdy przeciwnik się za nimi schowa.

A może jest taka możliwość, żeby wprowadzić opcję, że tak jak nie można zabić członka swojej drużyny, tak samo CT nie może zabić zakładników?

Black nie rozumiem warna od cb główny wątek posta to kill hostów i problemy z nimi związane przecież nie napisze cs wylacza sie podczas zabijania hostów.Temat wyłącznie o hostach aż taki odskakujący od tematu on nie jest. :/

qrenwn.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...