Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
hades

problemik :(

Recommended Posts

Witam mordeczki mam pewiem irytujacy problem gdy odpalam TS3 i cs'a to cs bardzo mi tnie co chwile doslownie co 2 sek nawet nie mam jak pograc mixow a nigdy tego problemu nie mialem :/

Jestem ledwo po formacie i zainstalowalem win7 home premium 64bit a na xp tego problemu nie mialem a ziomek ma tego samego windowsa i identycznego kompa i tego problemu nie ma ;/

Share this post


Link to post
Share on other sites

1)2x 1.80 sempron 3000+

2) 1gb

3) geforce 8400 GS 256mb

No jak ci to opisac HMmm... Cos jak by ci Fps spadaly do minimum i klatki sa w hoohoho a jak wylaczam ts to nagle dziala elegancko i tylko to mam przy ts a tak to komp chodzi bardzo plynnie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziomus na tej wielkosci ramu gralem w gta 4 na min :) i mialem ttylko problemy gdy wiekszy dym zrobilem to jakies tam sciny byly a moj ziomek tez ma 1gb i tego samego windowsa i nie ma z tym problemu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dziwni jesteście, wiesz czym różni się system 32bitowy od 64?, tym, że 32bitowy obsługuje lepiej kompa jeżeli jest poniżej 3gb Ramu, a 64 powyżej 3Gb ramu. Rób jak chcesz, ja Ci podałem tylko najprostszą, a zarazem najlepszą przyczynę twoich lagów.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...