Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
czupakabra

skarga admin [SS] Maccarena

Recommended Posts

Nie wiem skąd wy tego typa wytrzasneliście ... Dostałem UB Zdążyłem wejść na server zagrać rundę a ten pajac mi daje bana powód - aktywny! ....

Co wynika z tego ? typ nie zagląda na forum ...

PROSZĘ O WYCIĄGNIĘCIE KONSEKWENCJI !

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: [sS] Maccarena

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.twoja.com

[AMXBans] Reason: 'aktywny!'

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:16437422'

[AMXBans] Your IP: '195.116.236.5'

[AMXBans] ===============================================

Po pierwsze stosuj się do wzoru , będzie UB a admina radzę ogarnąć typ daje ssy nawet na specta nie wchodzi rozdaje bany do okoła żeby mieć dobre staty.

Ub miłej gry .

Przemo jak ty cos masz cos napisac to pomysl chociaz raz a dobrze.... Admin nie zobaczyl ze ub i tyle koniec tematu.To zeby dac aktywnego to trzeba isc na spect? to co on ss robi?pozdro i ogar :)

Ale chyba zanim daje za bana to wypadało by sprawdzić czy faktycznie tak jest ...

P.S. A ty byś stosował się do wzoru jeśli masz przegrane 22min na serverze i dostałeś 3 bany i tylko dlatego tak długo bo akurat admina nie było przez ponad 15min

Ogarnijcie Dup* , DomeL mówi dobrze , ogarnięty ADMIN , Wchodzi na specta utrzymuję z nim dobry kontakt więc wiem ! :) Każdy popełnia Błędy jak dostał dziś Ub to może nie zdążył dzisiaj wbić na forum ... Nie wyciągajcie pochopnych wniosków za jednego błędnego bana :)

ta pierdolisz farmazony gra dla stat... to ty jebniety jesteś gówno wiesz a się udzielasz chyba nie widziałeś jak siedzi po 3 godz i banuje na spec tylko...

PS. Nie łatwiej napisać ze pomylka tylko truc dupe... problem na pw napisac do ub team

1.KULTURA

2. Pierd**** farmazony ? Może uważaj jak się zwracasz co ? :)

3.Obraziłeś admina :) ''Ty jebnięty jesteś'' :)

4.Wiem jak co on robi na serwerze bo nie raz siedzę przez cały dzień na serwerze :)

@ Za to co wypisałeś , masz już u mnie minus :) Radze ci się na serwerze zachowywać bardzo kulturalnie :) Nie będziesz mnie tutaj wyzywał :):8

ta pierdolisz farmazony gra dla stat... to ty jebniety jesteś gówno wiesz a się udzielasz chyba nie widziałeś jak siedzi po 3 godz i banuje na spec tylko...

PS. Nie łatwiej napisać ze pomylka tylko truc dupe... problem na pw napisac do ub team

Po pierwsze jest coś takiego jak Edytuj ! Po drugie warn za obraze użytkownika.

Dziękuje Cl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...