Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

brook1yn.

SERWER DD2 CO DALEJ

Polecane posty

Witam! Dostaje dużo zapytań co z serwerem DD2 jaki ciąg dalszy, czy zamykamy go czy nie, bo wiele dostaje takich wiadomości. Co do serwera nie zamykam go w żadnym wypadku i chciałbym aby serwer dla was dalej był grywalny. Chce zrobić dalej konkursy i inne EVENTY jakie zawsze były dotychczas! Jeżeli ktoś chce wiedzieć, gdzie przechodzę to wbije na serwer i będzie widział gdzie dalej będę urzędował. 
Dalej zostaje z @Pa Tera Współwłaścicielami serwera ONLY DD2! Jeżeli chcecie dalej wspomóc w rozwoju serwera "Pokazać swoją aktywność" jaka dotychczas robiliście na serwerze to zapraszam każdego ❤️❤️ 

To dzięki wam to wszystko się rozwija na DD2 🔥🔥❤️❤️

Jestescie najlepszą ekipą jaką miałem, lecz szkoda, że losy forum poszły w takim kierunku lecz na to nie mamy niestety wpływu. Sam rozwijając sieć z ekipą swoją i jednym serwerem dd2 to i tak dużo poszło, że pokazaliście taką aktywność na forum, że nie wiem jak to opisać❤️❤️❤️ 

Pozdrawiam każdego i mówię dalsze losy będziecie wiedzieli gdzie idę 🔥🔥

Szczególne podziękowania dla @SentinelQ / @Formidable / @KAi / @Break. i innych nie chce wymieniać wszystkich za wkład który zrobili dla Forum ❤️❤️

Trzymajcie się i dziękuję za wszystko ❤️❤️

On nie może więcej ja napiszę. Serwer dd2 ma się bardzo dobrze! Przeszedł on na sieć serdecznie was tam wszyskich zapraszam!

Niech się kreci. 

My planujemy zrobić mixy między sieciowe by każda sieć wystawiła jakąś swoją piątkę i robimy mixy taki turniej, a przynajmniej integracja z innymi sieciami 

Ja tam nie związany ani z tą siecią ani tą, jestem w administracji na innej dużej sieci :p

W dniu 4.01.2025 o 20:46, Break. napisał:

Niech się kreci. 

My planujemy zrobić mixy między sieciowe by każda sieć wystawiła jakąś swoją piątkę i robimy mixy taki turniej, a przynajmniej integracja z innymi sieciami 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...