Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

brook1yn.

SERWER DD2 CO DALEJ

Polecane posty

Witam! Dostaje dużo zapytań co z serwerem DD2 jaki ciąg dalszy, czy zamykamy go czy nie, bo wiele dostaje takich wiadomości. Co do serwera nie zamykam go w żadnym wypadku i chciałbym aby serwer dla was dalej był grywalny. Chce zrobić dalej konkursy i inne EVENTY jakie zawsze były dotychczas! Jeżeli ktoś chce wiedzieć, gdzie przechodzę to wbije na serwer i będzie widział gdzie dalej będę urzędował. 
Dalej zostaje z @Pa Tera Współwłaścicielami serwera ONLY DD2! Jeżeli chcecie dalej wspomóc w rozwoju serwera "Pokazać swoją aktywność" jaka dotychczas robiliście na serwerze to zapraszam każdego ❤️❤️ 

To dzięki wam to wszystko się rozwija na DD2 🔥🔥❤️❤️

Jestescie najlepszą ekipą jaką miałem, lecz szkoda, że losy forum poszły w takim kierunku lecz na to nie mamy niestety wpływu. Sam rozwijając sieć z ekipą swoją i jednym serwerem dd2 to i tak dużo poszło, że pokazaliście taką aktywność na forum, że nie wiem jak to opisać❤️❤️❤️ 

Pozdrawiam każdego i mówię dalsze losy będziecie wiedzieli gdzie idę 🔥🔥

Szczególne podziękowania dla @SentinelQ / @Formidable / @KAi / @Break. i innych nie chce wymieniać wszystkich za wkład który zrobili dla Forum ❤️❤️

Trzymajcie się i dziękuję za wszystko ❤️❤️

Niech się kreci. 

My planujemy zrobić mixy między sieciowe by każda sieć wystawiła jakąś swoją piątkę i robimy mixy taki turniej, a przynajmniej integracja z innymi sieciami 

Ja tam nie związany ani z tą siecią ani tą, jestem w administracji na innej dużej sieci :p

W dniu 4.01.2025 o 20:46, Break. napisał:

Niech się kreci. 

My planujemy zrobić mixy między sieciowe by każda sieć wystawiła jakąś swoją piątkę i robimy mixy taki turniej, a przynajmniej integracja z innymi sieciami