Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Yaudso

Zmiany w klasach takich jak prorok/sanitariusz

Recommended Posts

proponuje zmienic klasa takim jak prorok/sanitariusz uzycie ich wbudowanej umiejetnosci na inny klawisz poniewaz ktos moze chciec uzyc spadochronu i moze na proroku od razu maskowanie odpalic , proponuje zmienic uzycie wbudowanych umiejetnosci na c a perki np na x bo juz to troche denerwuje xd

Przypisanie klawiszy to indywidualna sprawa każdego gracza, możesz sobie zbudować chodzenie np na y,h,j,g a strzelanie na tab.

Radzę zbudować umiejętność klasy/spadochron na inny klawisz i po sprawie, nie zachodzi potrzeba zmieniania klasy

@A to zwracam honor nie wiem czemu ubzdurało mi się, że można klawisze osobno przypisać. W takim razie trzeba zmienić przycisk spadochronu

5 godzin temu, Sn1CkY napisał:

Przypisanie klawiszy to indywidualna sprawa każdego gracza, możesz sobie zbudować chodzenie np na y,h,j,g a strzelanie na tab.

Radzę zbudować umiejętność klasy/spadochron na inny klawisz i po sprawie, nie zachodzi potrzeba zmieniania klasy

Nieprawda, użycie umiejętności klasy i spadochronu jest pod +use, więc obecnie nie da się ich zbindować na osobne klawisze.

Przez jakiś czas spadochron był pod spacją (należało przytrzymać podczas opadania), ale z tego co pamiętam to też na coś narzekali.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

• Similar Content

• By BlaQ517
      Changelog - Zmiany na serwerze only de_dust2

30.01.2018

• By YsIo
      Kiedyś proponowałem black'owi pewien pomysł, mianowicie co byś Cię powiedzieli aby do coda dodać dm ? Oczywiście to by się wiązało z nowym balansem klas. W sieci mało jest już takich serwerów, a jeżeli są to są oblegane przez graczy co by na pewno pomogło w rozwoju sieci. 
    • By Rafav63
      Cześć! Moją propozycją jest zmiana w klasie Cichy Zabójca, jako klasa premium powinna mieć trochę lepsze statystyki/umiejętności
      Chodzi mi o zmniejszenie widoczności na nożu, nawet jak stoimy w cieniu dość dobrze ją widać nie mówiąc o tym jak pójdziemy w troszkę jaśniejsze miejsce, wtedy jest całkowicie widoczna,  klasa jest płatna a prawie identyczna jak Ninja. Dałbym jej 10% widoczności lub więcej zdrowia, czy ciche kroki (No bo w końcu cichy)
      Przy okazji może więcej graczy pokusi się o kupno premium :>. Tyle ode mnie, zapraszam do dyskusji.
    • By AcTIV
      Witam.
      Chcę poruszyć sprawę ninji moim zdaniem ta klasa jet trochę poszkodowana mimo to że ma ona tylko (niby) 15% widoczności widać ją za bardzo.
      Chowam się w cieniu/ciemnych miejscach a i takie gracze mnie zauważają. Raczej tak być nie powinno....
      Biorąc pod uwagę że klasa ma tylko 60hp i -40 pkt w statystykach życia. 
      Obrażenia zadawane nożem też nie są oszałamiające 88DMG w korpus. Niby jest tam te 0,5 DMG za 1 int ale wiadomo w ninji trzeba władować w kondycje a tu przy okazji też i w int. co jest problematyczne gdy za zdobycie lvl można przyznać tylko 1 pkt. 
      Proponował bym zmniejszyć widoczność ninji by chociaż naprawdę nie było jej widać w ciemnych miejscach. W hp no można by bylo tak zostawić tak samo jak DMG z noża ale przyznawana int niech zwiększa o nie co wiecej DMG lub ustawcie by ninja dostawał 2 pkt za lvl.
      Bo naprawdę ciężko grać tą postacią. 
      PS. 
      W razie nie jasności proszę pisać ja wytłumaczę.
    • By Opsiq
      Witam.
      W tym poradniku pokażę Wam jak skorzystać ze sklepu,

1. Wchodzimy na stronę http://sklep.cs-staraszkola.pl/  lub przechodzimy z forum tak jak na załączonym obrazku.

2. Rejestrujemy się/Logujemy się do sklepiku - korzystając odpowiednio z : "Utwórz konto" i "Zaloguj".

3. Po zalogowaniu naszym ukazuje nam się tekst powitalny i przechodzimy do zakładki "Mój profil" (prawy górny róg).

4. Tutaj są wypisane takie rzeczy jak: Stan konta / Zakupione usługi / Aktywne usługi.

5. Przechodzimy do zakładki "Doładuj konto" i wybieramy interesującą nas opcję doładowania konta (oczywiście w opcji przelewu, zamiast "OPSIQ" należy wpisać własny nick ).

6. Po udanym doładowaniu konta przechodzimy do "Listy usług" i szukamy interesującej nas oferty na wybranym serwerze.

Mam nadzieję, że w tym krótkim poradniku wytłumaczyłem choć trochę jak należy korzystać ze sklepu.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...