Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Sn1CkY

Matthew Koma - Kisses Back

Polecane posty

You want me to forgive, forget you
As easy as these lips impress you
And undress what you said was mine
No more lying, no

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez AreS DD2
      Imię: Jakub
      Nick: AreS
      Staż w Counter Strike: od 2008 roku - steam zakupiony bodajże w 2011/2012 roku.
      Byłeś już administratorem serwera?: Tak byłem na paru serwerach + pełniłem funkcję administratora serwera only de dust 2 i western mod na serwerowni cs-staraszkola.
      Znajomość amxx (Zgodnie z naszą skalą): 3
      Link do profilu STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198038749869/
      Posiadasz działający mikrofon?: Tak.
      Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Otóż powróciłem po uporządkowaniu szkoły (gram od jakiegoś tygodnia) i chciałbym pomagać graczom i nieobecnym administratorom w ich obowiązkach. Jestem ciekawą i humorystyczną osobą (osoby z którymi grałem wcześnie coś o tym wiedzą ), można ze mną porozmawiać, pośmiać się lecz do swoich obowiązków/zadań podchodzę bardzo poważnie i wykonuję je na 120%. Kiedyś było wielu adminów i pisałem do nich na steam lecz od tamtego czasu wiele się pozmieniało na stanowiskach. Uważam, że dodatkowa para rąk przyda Wam się do pomocy. Często latają odpaleni gracze, a wiadomo, że ludzie po ciężkim dniu chcą oddać się jakiejś przyjemnej rozrywce, ale jest to niemożliwe gdyż taka osoba psuję całą przyjemność z gry.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...