Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
truśka.JLO

[Grafik] truśka.Jjlo

Recommended Posts

Hello guys!

Zachęcam do przeczytania mojego podania ze zrozumieniem ;v

Imię:Weronika

Program którego używam:PhotoShop,gimp,sony vegas,Adobe Ilustrator.

Staż: Rok,aczkolwiek w tym nie wliczylam przerw,kiedy podlicze przerwy wyjdzie osiem miesięcy,lecz w ciągu tych przerw miałam styczność z grafiką poprzez inspirowanie sie lepszymi pracami.

Pokaz umiejętności: http://cs-staraszkola.pl/who-is-randy-bogoty-vt311,270.htm tutaj znajduje sie wiele moich prac,wiec mysle ze tyle wystarczy,by ukazac moje umiejetnosci.

Dlaczego Ty?:Ponieważ sieć nie posiada w szeregach grafików żadnych doświadczonych grafików komputerowych.Jedyna rzecz jaka moze przeszkodzic w tym,iz nie moglabym nalezec do tej sieci jako grafik to,to ze nie spelniam niektorych wymagan dotyczacych postow ;) Staram sie w moich pracach ukazac gleboki przekaz,w koncu grafika komputerowa to wspolczesna sztuka ;)

Czas który możesz poświęcić Użytkownikom Forum na Projekty Graficzne: Przyznaje sie, ostatnio nie wykonuje darmowych zlecen,gdyz skupiam wieksza uwage na zlecenia platne ; ) ale grafik na sieci nie tyczy sie tylko,wykonywania prac,ale rowniez wszelkich podpowiedzi mlodszym grafikom,czy chociazby pisania poradnikow/krotkich porad. Oczywiscie kiedy bede miala czas,to postaram sie wykonac zlecenia dla uzytkownikow ; ) Dopisze jeszcze,ze grafik sieci powinien wykonywac rowniez zlecenia dane Mu przez administratora,a o tym juz nawet wspominalam H@ ;)

Pozdrawiam.

PS. W wymaganiach jest błąd rzeczowy,zamiast "grafiki rastowej" powinno byc napisane "grafiki rastrowej" ; ))

edit@1

Bover'ku Ty rowniez byles wyrzucony z tej sieci,do tego to juz chyba twoje 4. Konto na tym forum,wiec wiesz troche chill..

eh no tu to mam problem, z czym? Otóż jesteś dobrym grafikiem, robisz wszelkiego rodzaju prace grafiki forumowej. chyba wszystkie wymagania spełniasz oprócz tych postów. Z drugiej strony użytkownicy ze "starej ekipy" , wiedzą że wyleciałaś z tej sieci.

Jednak ja jestem na minimalne na tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...