Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
IPRZEMOI

[Skarga] Arcymistrz

Recommended Posts

Nick oskarżonego: Arcymistrz - Moderator

Nick oskarżyciela: IPRZEMOI

Powód skargi: No to tak , pisałem z użytkownikiem EnZooOo ( Takie tam sprawy sprzed kilku miesięcy , mała spina ). Pisaliśmy na temat różnych sieci , enzo zaczął temat o pewnej sieci na której byłem i napisałem z cenzurą na shoutboxie + tej sieci od dawna nie ma i nie było to forum konkurencyjne z tą siecią . To tyle chyba.

Dowody:Niestety brak ponieważ nie myślałem wtedy o robieniu ssów z shout boxa a kiedy chciałem zrobić ss`a to było za pózno bo zaspamowali moją wiadomość. Lecz świadek to How Huligan i Shielo. Że było tak jak w powodzie skargi.

Czego oczekujesz: Zdjęcia mi warnów i nadanie ostrzeżenia ustnego dla Moderatora ponieważ to pierwsza skarga.

Przed nadaniem warnow skontaktowalem sie z J@ ktory nie zaprzeczył nadania warnów.

Nastepnym razem nie składaj skargi jak nie masz dowodow + warny byly sluszne, poniewaz wpisujac te nazwy co podawales na sb wyskoczyly mi inne fora zwiazane z cs'em.

Nie zamykam, czekam na wypowiedz j@ lub Blacka.

IPRZEMOI, Proszę Cie, warny dostałeś słusznie, gdyby było inaczej Arcy nie dał by ci ich. Proste i logiczne, tylko z twojego punktu widzenia to była spina. Kłamiesz, nie wiesz co się działo a się wypowiadasz. Szkoda że nie zostałeś zbanowany. Osoba która usunęła ci 2 warny niech napisze Notatkę w moim poście. Dlaczego to zrobiła, jeżeli zrobiłeś reklamy proszę o edytowanie mojego posta i wklejenie ss potwierdzających dostarczenie reklam. Dziękuję, dobranoc

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...