Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Hawaii

[Admin] - Hawaii

Polecane posty

Imię: Robert

Nick: Hawaii

Ile masz lat: 13

Ile grasz w cs`a: 4/5 lat

Byłeś już administratorem serwera?: nie, prawie byłem, ale gdy miałem ustalać ostatnie rzeczy z H@, on zamknął sieć, bo nie miał czasu się nią zajmować

Znajomość amxx w skali od 1do 10: 5

Masz steam ?(Jeśli tak to daj link do profilu):Mam, ale nie wiem czy będę od początku na nim grał bo mi coś się "psuje" cs na steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198046334799

Posiadasz działający mikrofon: tak

Płacisz SMS/ przelewem/reklamami: sms (może też reklamy od czasu do czasu)

Dlaczego ty?: Często gram na serwie gdy nie ma admina, gracze wchodzą na TXT, albo grają na wh i nie ma kto ich zbanować itp. odróżniam dobrych graczy od cziterów

Kontakt GG/Steam lub inny kontakt: GG: 44937442 Steam: Hawaii

Cytat
Ile masz lat: 13
-> Stanowczo za młody.

Cytat
Ile grasz w cs`a: 4/5 lat
-> Jakoś nie chce Mi się w to wierzyć, że masz taki staż.

Cytat
[byłeś już administratorem serwera?: nie, prawie byłem, ale gdy miałem ustalać ostatnie rzeczy z H@, on zamknął sieć, bo nie miał czasu się nią zajmować
-> Nie byłeś nigdy adminem.

Cytat
Znajomość amxx w skali od 1do 10: 5
-> Słaba znajomość AMXX, z resztą nie miałeś admina to skąd znasz amxx w 50%?.

Jedno wielkie NIE

Demon... Czego Ty wymagasz od admina ? Amxx 10/10? 5 w zupełności wystarczy dla admina. Tak samo wiek. Są i Ci ogarnieci w tym wieku bardziej, niż inny 20-latek. Staż w CS. Również jestem w stanie w to uwierzyć. Niedawno skończyłam lat 14 i gram też 5 lat prawie.

Osobiście Ci powiem tak. Odrob warna, pograj z tydzień jeszcze, albo 2 i złóż wtedy podanie, bo byłabym w stanie oddać głos pozytywny, ale nie spełniasz za bardzo wymagań.

Obecnie jestem na nie.

Cytat
Demon... Czego Ty wymagasz od admina ? Amxx 10/10? 5 w zupełności wystarczy dla admina. Tak samo wiek. Są i Ci ogarnieci w tym wieku bardziej, niż inny 20-latek. Staż w CS. Również jestem w stanie w to uwierzyć. Niedawno skończyłam lat 14 i gram też 5 lat prawie.

Osobiście Ci powiem tak. Odrob warna, pograj z tydzień jeszcze, albo 2 i złóż wtedy podanie, bo byłabym w stanie oddać głos pozytywny, ale nie spełniasz za bardzo wymagań.

Obecnie jestem na nie.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...