Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
cZ!Te_rRr3k

[Skarga]

Recommended Posts

Nick oskarżonego: POROBIONY`BMH

Nick oskarżyciela: cZ!Te_rRr3k

Powód skargi: Niewlepienie warna Szyberkowi, który wypowiedział się w swoim podaniu, co jest zabronione, a jakoś podanie zostało zaakceptowane

Dowody: Ten temat http://cs-staraszkola.pl/viewtopic.php?p=34911&sid=e324d4a1d895e939264a7e154269319a#34911 (w razie usunięcia postu zrobiłem screena, więc się nie wyplączesz od warna.

Czego oczekujesz: Warna dla Szyberka :)

"co jest zabronione, a jakoś podanie zostało zaakceptowane " Działam zgodnie z regulaminem i mam pytanie.Widzisz gdzieś w regulaminie gdzie piszę że nie można się wypowiadać w swoim podaniu ?Bo ja nie :) .Skarga moim zdaniem nie słuszna.

Chodziło mi o to ze nie wypowiadam się w działach podobnych do hydeparku ( czyt. problemy/pytania - poradniki ).

Nie pisze w co 2 temacie " fajny poradnik, łap piwko " czy też " łap piwko za prace "

jak jest np. tutaj

Gdybym tak robił miałbym już 250 postów + ale po co?

Wole wypowiedzieć się tam gdzie ma to sens, a nie wypowiadać się w podaniach osób których wcale

nie znam, nie wiem jak zachowują się na serwerze ... przykłady takich " nabijania postów " masz np. tutaj.

Rozumiesz teraz?

cZ!Te_rRr3k, do tej pory uważałem ci ze w miarę ogarniętego człowieka...

Jak widać myliłem się, Powód skargi jest wręcz śmieszny haha.

Skarga za to że nie dałem komuś warna, człowieku puknij się w ten łeb i zastanów się co piszesz.

Jak powiedział WDST w regulaminie nie ma nic na temat tego iż nie można wypowiadać się w swoim podaniu.

Twój argument jest bez sensu, bo jego post wniósł coś do tematu, mianowicie wyjaśnia coś czego enZZi nie rozumiała.

Tyle w tym temacie.

Black się uśmieje ! :D hahaa

POROBIONY`BMH, Twoim i Moderatorów zadaniem jest dawanie warnów tym co łamią regulamin... A ty tego nie zrobiłeś... Skarga słuszna. :)

Przeczytaj to co napisałeś ...Co łamią regulamin a w regulaminie nic nie piszę że nie można się udzielać w swoim podaniu.

Przeczytaj to co napisałeś ...Co łamią regulamin a w regulaminie nic nie piszę że nie można się udzielać w swoim podaniu.

Ale jego wypowiedź nie wniosła nic do tematu. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...