Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

atobos

[Odbanowany] Atobos , placz leszczy

Polecane posty

Serwer: ONLY DD2 / PB / JB / COD MOD /  ZP  Twój nick z gry: 

Twoje SteamID:STEAM_0 : 0 : 599765164

Jeśli nie wiesz jak je sprawdzić włącz Konsolę ~ i wpisz na serwerze status  (bądz grajać lokalnie z botami też działa ) 

ick osoby banującej:ne wem

ata i godzina zdarzenia: 20

Opis sytuacji:  ban

ink do demka pov:

Demko znajduję się w Folderze Csstrikehttps://o30a.hltv.org.pl/srv76931/HLTV-2412142011-de_dust2.dem.zip

Link do Ss'ów: Spakowany w programie Winrar

Po rozpoznaniu sprawy, oraz tym że byłem świadkiem kiedy doszło do bana. Zostałeś poproszony o wykonanie WarGOD z członkiem ubt @Kilaro00. Gdy wszedłem na team speak dowiedzieć się, jak  sprawy mają, okazało się że wasza ekipa powyzywala moich  adminów serwera. Jak i któryś z nich ustawił sobie zdjęcie @Kilaro00 naśmiewając się z niego. 

Twoja lista wargod nie jest czysta posiadasz czerwony wpis z przed 2 miesięcy. 

Więc dlaczego nie został przeprowadzony wargod? Stwierdziłeś że idziesz na balety, a teraz piszesz prośbę o ub? 

Niestety test wargod będzie już mało znaczył. Ponieważ minęło już za dużo czasu od bana. Jedyne wyjście to pokazujesz live twojej gry z udostępnieniem ekranu. Ewentualnie dzwonisz na kamerę i pokazujesz grę na takim poziomie jak sprzed bana robiąc styty minimum 50/5 na mapę. 

W przeciwnym razie musimy się pożegnać, bo unban nie będzie.

adadad.thumb.png.2a9924753a3669bedc42d86b835836fb.png

No witam witam , juz pedze z unieszkodliwieniem placzu kochani!

Po pierwsze to ten "placzek" wyruszyl pierwsze z wyzwiskami. Po drugie wbijajac do Kilar'o glownie z Nim zaczalem gadke wyjasniajac cale sprawe ;).

Mam wiele grzechow jako chrzescijan , przyznaje.. oklamuje kolegow , bilem kolegow , cheatowalem , pierdolilem kurwy. To znaczy ze nie dostane slubu ani UB? :(

Moge i miec nawet purpurowy WG a to Wy macie kogos nakryc na tym czy ktos gra na wspomaganiu jakim kolwiek a to ze ktos czeka 2/3 mapy ogladajac mnie i nie widzac nic dziwnego to raczej kwestia spekulacji odnosnie "umiejetnosci wykrywania" u adminow :V

Moge Wam nawet odpalic twitch'a jak to robilem na kilku sieciach x lat temu by placzki nie zmienialy pampersa a admini nawet majac w nicku " twitch.tv/xxxxx" widzieli ze moga sobie sprawdzic jak gram wiec mi to tito,

Pomijajac fakt jak u Was trzesie sie celownik , nie raz widzialem jak "moze" wielu gra odjebanych , zglaszajac nawet do zeznajomionego "Pa tera". 

Wiec UB team spoglada na demo bo nie wiem czy odnosic sie do jakich "wynalezionych" czasowek czy dacie UB i wam "promowac" Swoja czysta gre na Twitchu :V

Tylko... zaznaczmy , ustalmy zasady ze jak np. nie wlacze streama a bede grac to mi czasem pykniecie bana znow za brak info odnosniej mojej gry ^^

Pozdrowki a no i..

Widze ze Kilaro czy tam jak mu temu wyzywajacemu "mrezistance" nie przekazal trafnych i szczerych slow odnosnie tego jak bylo 😄 , mam raczej zobligowany czas na wstawienie teamtu o odwolanie.

WG robi sie raczej i tak na "zywo" jak sie gra a nie jak godzine pozniej wchodzac znow na kompa juz uprzednio wylaczonym cs'ie mam robic WG , w czym sens?

Kilar , nie mial problemu z tym jak mowilem ze wstawie jutro temat ale majac checi po kacu grania zapewne wstawilem go tuz przed wyjsciem a i "chuj" kogo powod czy ide srac , spac czy na balety :V 

Pozdrowki ponowne

PS.

A wiec jak mozna jakas mala repremende do "chyba" admina o zluzowanie majtow i nie wyzywanie "nowych przyszlym " bijacych czlonkow na serwerze. 

Edytowane przez atobos
nota

Jak wspomniałem wyżej. Nie interesuje mnie Pa Tera czy inni. 

Jeżeli widzisz Admina czy kogokolwiek że trzęsie mu się celownik zgłoś to w odpowiednim dziale lub u właściciela serwera. 

Dziwię się że w tych czasach trzęsą się celowniki skoro jest taka możliwość że szok. Mogę Ci pokazać chet z przed 15 lat, który jest tak dobry że nie zobaczysz przeskoku a pestki siadają z końca mapy. 

Do rzeczy, dałem warunki ugody albo je akceptujesz i idziemy na PW, albo nie i się żegnamy. 

Ktoś kto wali 10 kili jak pionki które są nie ruchome kilka razy z rzędu, wychyla typowo w modele których wcześniej nie widzi nie słyszy o wali pestkę. Nie raz a kilka razy to jednak coś jest na rzeczy. 

Demko HLTV niestety przy dobrych konfiguracji chet nie pomoże.

Co do wargod. Zbyt długi czas, miałeś bardzo dużo czasu by usunąć pliki jeżeli były wspomagacze. 

No to dawaj UB , zrobi sie pelny serwer i Ci pokaze jak szefunciu gra :* 

Nie bede sie klocil o Swoj playstyle Panie władzo , gram 15 lat w ta giereczke wiec na slepo wiem gdzie , kto moze byc . Tym bardziej ze rushuje co runde i stoja boby w tych samych miejscach :V

Byly i takie cheat'y jak hl1 ktory ustawiales fova pod pestki , full auto i tapy. Z fovem takim ze nawet f0rest by nie wykryl ze masz cos :V

A co do wargoda , dostaje bana jak jestem juz poza serwerem gdzie nawet o tym nie wiem. 15/30 minut po dowiaduje sie od fumfla ze mam bana. Czyja wina , moja ? :V Czy adminow ktorzy powinni dac bana jak jestem na serwerze z dobra godzine i machnac wargoda na zywca.

Dodam coś od siebie po przegadaniu wczoraj z tobą stwierdziłeś iż:

-„Nie udostępnię ci swojego ekranu a tym bardziej nie pozwolę ci nim sterować” -była mowa o samym udostępnieniu obrazu 

„Idę na balety nie mam czasu dziś zrobię to jutro” - co samo mówi za siebie 

„Zrobię WG jutro jak wrócę z baletów gdzie sam powiedziałeś że możesz usunąć pliki i nic nie znajdziemy” -Także to też mówi samo za siebie bo tak jakbyś chciał zrobić tego wg już wczoraj to byś miał UB a tak to najprawdopodobniej się pożegnamy 

edit: I śmiem twierdzić iż jesteś od Pana T z innego forum którego ekipa się tutaj panoszy i robi bałagan 

bo dziwne że jak ty wyszedłeś to nagle zaczęły się wyzwiska w moją stronę i innych użytkowników Ts’a gdzie śmiem twierdzić że mogłeś też nagrywać to co się działo na kanale bo siedziałeś zmutowany przez dobrych 15minut zanim wyszedłeś z TSa  I wtedy nagle tamci wbili więc no 

Edytowane przez Kilaro00

No bo nie bede odpalal ekrany na TeamViewerze , odpalam Ci streama na twitchu masz gre jak na tacy i tyle.

Balety tak ciezkie do zrozumienia? Zrobilem temat wiec juz nota jedna odpada

Sugerujac to mowie ze chcecie robic WG godzine po banie gdzie tak moze byc. To taka lekcja dla Was :V

Po pierwsze Twitch ma opóźnienia przez obs itd a na teamViewerze masz cały czas obraz bez opóźnień także 

ostatnia szansa dajesz ekran na teamViewerze dostajesz wtedy ub robisz WG po czym dostajesz UB i wbijasz na jedną mapę na serwerze 

Więc tak. 

Dziękuje @atobos za rozmowę na TeamSpeak3.  Dużo wyjaśniła ta rozmowa więc przejdę do sedna sedna. 

Gracz dostaje ub po naradzie z @Kilaro00 . @atobos Przedstawił to wszystko w bardzo dobry sposób, nie mieszał się mówił jasno i konkretnie co mnie przekonało po tym jak sam pare lat temu miałem podobna sytuacje odnośnie jakiś plików w cs 1.6. Na serwerze dd2 Gold Edition Strzela się o wiele łatwiej co można to zauważyć już po pierwszej rundzie. Co do obrażania na TS i wstawienia zdjęcia z naśmiewaniem się, z kolegi @Kilaro00 takie rzeczy nie powinny mieć miejsca i jak jeszcze raz się dowiem że taka sytuacja miała miejsce z automatu leci ban. @atobos Nie miał nic wspólnego z tą sytuacją na TS, odpowiada sam za siebie nie za innych i słusznie tutaj to wytłumaczył. 

Pamiętaj że ekipa ma Cie na oku :) Wracaj do gry !

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...