Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
TakiWłaśnieJestem

Skarga na Admina Dan[I]O!

Recommended Posts

Mój Nick w grze: TakiWlasnieJestem

Nick Admina/Gracza:Admin DanO czy jakoś tak

Data,godzina, mapa zdarzenia: 02.02.2014r godzina 17:10 de_dust 2

Opis Sytuacji: Admin posiada AIMBOTA oraz WallHacka

Ewentualne dowody w postaci SS/demka: http://speedy.sh/xRfpq/demo2.dem oraz 2 demko http://speedy.sh/5Gmq8/demo.dem

O co prosisz: O zawieszenie Admina

ja się przyłącze do tej skargi, ów admin zamiast banować szpanuje adminem :) gada z ludźmi na serwerze poprzez y@@ zamiast poprzez zwykły say ;]

pisanie na hud chyba należy bardziej do informowania graczy a nie pogaduszkach ;]

druga sprawa nie potrafi ss zrobić, mi zrobił ss kilkanaście sekund po tym jak padłem ;)

wgl totalny nie ogar :D

Powiem ci tyle... nic nie widać na tych demkach :D nie gram nigdy nie gralem i nigdy gral na wh i aimie nie bede ;) Dziękuję tyle

[ Dodano: 2014-02-02, 17:36 ]

A co do ciebie IMM siedziałem na spec bo ciebie sprawdzałem i napisałem na @@ :) a ssy ci robiłem jak biegłeś chyba długą ale nie jestem pewien :)

ale refleks to masz szachisty skoro tyle czasu zajęło CI wciśniecie jednego klawisza ;]

potrzebowałeś 20 sekund od chwili gdy padłem by zrobić mi ss ;] które wyszły Ci fenomenalnie ;) normalnie gratuluje Ci kolego z całego serca zaangażowania :)

Ogolnie nie jestem w temacie,ale serio danio nie ogarnia pisze na y@@.. ciagle i tam wgl..

I wgl a jak ktos czituje to zanim wejdzie na spect zanim zobaczy.. to uciekaja ..

dziekujemy danio!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...