Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Sobota.

Skarga na użytkownika: hercia

Polecane posty

Szanowni Państwo,

Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojej skargi dotyczącej użytkownika o nicku „hercia”. Niestety, w ostatnim czasie doświadczyłem z jej strony zachowań, które uważam za nieodpowiednie i niezgodne z zasadami panującymi w naszej społeczności.

Obrażanie innych użytkowników: Użytkownik „hercia” regularnie stosuje obraźliwe komentarze w stosunku do innych członków społeczności, co wpływa negatywnie na atmosferę na forum.

Spamowanie: Zauważyłem, że „hercia” wielokrotnie zamieszcza powtarzające się wiadomości, co utrudnia normalną dyskusję i wpływa na jakość interakcji w grupie.

Naruszenie zasad: Użytkownik ten nie stosuje się do zasad netykiety, co prowadzi do nieprzyjemnych sytuacji i zniechęca innych do aktywności.

Proszę o podjęcie odpowiednich działań w celu rozwiązania tej sytuacji. Uważam, że takie zachowanie nie powinno być tolerowane w naszej społeczności.

Z poważaniem,

Screenshot_20241208_184015_Opera.thumb.jpg.a99bf13906c0cd9dc7b589ea46122881.jpgspacer.pngScreenshot_20241208_183945_Opera.thumb.jpg.13085f8faa64319aeaf3aac2ce5e23f1.jpg

Wnoszę o 3 punkty warna.

Screenshot_20241208_183945_Opera.jpg

Edytowane przez Sobota.
Parę poprawek

Naprawdę?

Sam pierwszy zacząłeś przywalać się do mnie. Do tego pierwszy prowokowałeś. Dowody załączam na dole

Screenshot_2024-12-08-18-55-18-176_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-12-08-18-54-09-744_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-12-08-18-53-57-346_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-12-08-18-55-34-180_com.android.chrome.jpg

Ale tu nic nie ma na tych rozmowa normalna dyskusja. A poczułem się obrażony tymi paluszkami. Czytaj że zrozumieniem.

Sam pierwszy mnie prowokowałeś. Nie znam Cię człowieku nawet nie wiem kim jesteś."

Niestety, w ostatnim czasie doświadczyłem z jej strony zachowań, które uważam za nieodpowiednie i niezgodne z zasadami panującymi w naszej społeczności." 

Xdddd widocznie Ty mnie prześladujesz. Bo pierwszy raz Cię widzę,sam prowokujesz a potem robisz z siebie ofiarę xDdd

1 minutę temu, sQubany. napisał:

Jako świadek tej całej sytuacji  to Ty wlasnie @Sobota.caly czas prowokowales  nie wiem kim jestes ale po co Ci to w ogole potrzebne sam zacząłeś  a teraz skarge piszesz? Smiech na sali

A kto cię o zdanie pyta sprawa cię nie dotyczy to nie jest sprawa dla jechowych.

@Sobota. Napisałeś skargę na @hercia ale czy jest sens pisać od razu skargę ? Dla mnie powinieneś wyjaśnić sobie z @hercia na PW co wam leży na serduszku. 

@hercia akurat jak czytam czatboxa w żaden sposób nie prowokuje innych użytkowników, tylko prowadzi normalna konwersacje jak każdy użytkownik. 

Nie będę karał ani Ciebie @Sobota. ani @hercia bo to nie na tym polega. Gdyby naprawdę to była skarga i mocne dowody to co innego. 

Macie ode mnie upomnienie słowne. Pogódźcie się na PW, nie chce żadnych zgrzytów między wami na czatboxie. 

To wy jesteście społecznością i tworzycie atmosferę na czatboxie. 

Tyle ode mnie Pozdrawiam😊

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...