Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Nick na serwerze:  waszmośćPanna

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  6/10 coś skubnełam ale musze sobie przypomnieć, kwestia jednego wieczoru żebym sobie przypomniała co i jak i przyswoiła nowości.

Steam ID: ID Steam: 76561198446985582

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak

Dlaczego ty:  a czemu nie? myślę, że dodatkowa osoba zawsze sie przyda patrząc na ilość osób, które grają szczegolnie wieczorami. Jestem aktywna wieczorami i w weekendy, adminów i kontroli nigdy mało.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): wierze w siebie i swoje szybkie przyswajanie wiedzy 🙂

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/waszmoscPanna/54.38.134.2:27015/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0bIBWU-C0ZRpUo0TYw417SnrKj2FGqIoSpmqlwmDKROIRjZsUaSeHrwZk_aem_ca44rFcboNOgWkg5bldRrg

Kontakt: Steam i forum.

:renifer:

Na wielkie Nie !!! Za dużo byś chciała.  Na ts miło się z Tobą rozmawia to fakt dlatego muszę stwierdzić że żartowałem. :)!

Na duże Tak.

- steam 

-Przyzwoita osóbka

sorki ale na nie

-grasz średnio po 30minut dziennie na serwerze więc nie wiem o jakiej aktywności piszą osoby wyżej

17 godzin temu, waszmośćPanna napisał:

Rozpisywanie demek w skali(1/10): wierze w siebie i swoje szybkie przyswajanie wiedzy 🙂

-po tym coś czuje że szybko będą banowane osoby za nic i randomowe +b "bo ktoś jest lepszy

+ co do kultury średnio co się moge wypowiedzieć bo cie nie znam ale w takim wieku raczej człowiek powinien być ogarnięty ;) 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...