Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

brook1yn.

SZYBKA REKRUTACJA NA ADMINA [ONLY DD2]

Polecane posty

Nick na serwerze: 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 

Steam ID: 

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : 

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:

Dlaczego ty: 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 

Link do GameTracker: 

Kontakt: 

Wymagania:

Steam

Minimum 16 lat.

Kultura osobista 

Minimum 3 godziny przegranych na serwerze.

Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera

Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10)

Znajomość komend admina:

Nick na serwerze:  Break.TM Będzie od jutra obecnie --Rust3r--

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  Hmm...? A gdzie ta skala jest podana?  Myślę że około 8 na obecna chwilę takich rzeczy się nie zapomina.

Steam ID:  STEAM_0:1:862464070

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  TAK

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Wydaje mi się że dam radę, ciężkie czasy nastały bida panuje chleb po 10zł :) Ale składkę jak najbardziej dam radę opłacać.

Dlaczego ty:  Dlaczego ja? To dobre pytanie. Wydaje mi się że moje doświadczenie może tutaj dużo wnieść. Zawsze jestem konsekwentny w tym co robię. Potrafię odróżnić skill'a od Aim'a.

W swojej karierze byłem dosyć rozpoznawany jak i dużo wnosiłem na tą sieć jak i inne na których grałem. Ogólnie w cs przegranych mam około 11k godzin.  Wracam po bardzo długiej przerwie, a to raczej dzięki @BlaQ517. Pozdrawiam.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  10

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/-%3DRust3r%3D-/54.38.134.2:27015/   PS. Wiem mało minut. Ale irytują mnie obecnie błędy które jak wiem zostaną naprawione po weekendzie. 

Kontakt:  Steam/Messenger/Forum

@brook1yn.

@Pa Tera

W dniu 21.11.2024 o 20:33, Break. napisał:

Nick na serwerze:  Break.TM Będzie od jutra obecnie --Rust3r--

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  Hmm...? A gdzie ta skala jest podana?  Myślę że około 8 na obecna chwilę takich rzeczy się nie zapomina.

Steam ID:  STEAM_0:1:862464070

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Wydaje mi się że dam radę, ciężkie czasy nastały bida panuje chleb po 10zł :) Ale składkę jak najbardziej dam radę opłacać.

Dlaczego ty:  Dlaczego ja? To dobre pytanie. Wydaje mi się że moje doświadczenie może tutaj dużo wnieść. Zawsze jestem konsekwentny w tym co robię. Potrafię odróżnić skill'a od Aim'a.

W swojej karierze byłem dosyć rozpoznawany jak i dużo wnosiłem na tą sieć jak i inne na których grałem. Ogólnie w cs przegranych mam około 11k godzin.  Wracam po bardzo długiej przerwie, a to raczej dzięki @BlaQ517. Pozdrawiam.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  10

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/-%3DRust3r%3D-/54.38.134.2:27015/   PS. Wiem mało minut. Ale irytują mnie obecnie błędy które jak wiem zostaną naprawione po weekendzie. 

Kontakt:  Steam/Messenger/Forum

@brook1yn.

@Pa Tera

Podanie zostało przyjęte, napisz do mnie na  pw w celu podania niezbędnych danych 

Nick na serwerze: bullet.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  7 ( co trzeba się nadrobi)

Steam ID: STEAM_0:0:172035533

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego ty: Myślę, że przy tej skali w jakiej rozwija się serwer, każda dodatkowa pomoc przy pilnowaniu go się przyda.  

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/bullet./54.38.134.2:27015/

Kontakt: steam/fb

Nick na serwerze: B O M B E L <3.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  Myślę że takie 6 musiałbym sobie trochę przypomnieć 😄

Steam ID: B O M B E L <3." 1 STEAM_0:1:487359592   0 00:09    0    0

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Oczywiście nie bedzie z tym problemu :)

Dlaczego ty:  Myślę że każda para rąk do pomocy się przyda, chciałbym również pomoc w rozwijaniu się serwera.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  6

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.134.2:27015/top_players/?query=B+O+M+B+E+L+<3.

Kontakt: Steam/fb

Nick na serwerze:  Fuzzy

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  AMXX 8,  Doświadczenie w byciu adminem?  10

Steam ID:  STEAM_0:0:742491981

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Jak będzie potrzeba to tak!

Dlaczego ty:  Mysle ze kolejny admin wam sie przyda, jakies tam doswiadczenie mam ((:

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  6

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/Fuzzy/54.38.134.2:27015/

Kontakt:  DC- dragonowyy

Nick na serwerze:  sQubany.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7/10 Juz byłem na kilku innych sieciach adminem i nabierałem doświadczenia.

Steam ID: STEAM_1:0:558803370

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:Tak

Dlaczego ty: Ponieważ jestem osoba kulturalną, ogarniętą a także dobrze sobie radze na danym stanowisku. Też chciałbym dołączyć dlatego że chciałbym pomagać innym adminom. Miałem już kilka razy być adminem na innych sieciach i dawałem sobie rade umiem a kolejna para rąk sie przyda do pomocy 😄

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/sQubany./54.38.134.2:27015/

Kontakt: fb,steam,dc

Nick na serwerze: Matys

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6/7

Steam ID:  STEAM_0:1:804713537

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:Tak

Dlaczego ty: Myśle że Każda para rąk się przyda zawszę  to lżej bedzię dla innych adminów czym nas wiecej tym lepiej :)

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6/7

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Matys/54.38.134.2:27015/

Kontakt: Steam,Messenger,Forum

Nick na serwerze: penetrator glow

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  Potrafię sprawnie obsługiwać się AMX, a doświadczenie 9/10 - wiele razy byłem administratorem serwerów CS 1.6

Steam ID: STEAM_0:1:815758576

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  TAK.

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Jeżeli będzie takowa potrzeba, to myślę że się uda.

Dlaczego ty: Jestem osobą doświadczoną na tej posadzie, od najmłodszych lat gram w CS 1.6. Posiadam sprawny mikrofon, kulturę, więc czemu by nie zostać adminem i poszerzać wasze szeregi administracyjne.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6/7

Link do GameTracker: GT - PENETRATOR GLOW

Kontakt: Steam, Forum

PS ~ co do GT nie skreślajcie mnie przez to tak bardzo, ponieważ jest to jedyna rzecz, która jest do nadrobienia bez żadnego problemu

Edytowane przez penetrator glow

@Matys1948 przyjmuje podanie na admina zgłoś się do mnie w celu nadania admina oraz po odbiór rangi. Niestety @penetrator glow  muszę odrzucić twoje podanie, ze względu na opinię adminów oraz graczy. Jak się poprawisz złóż podanie ponownie. 

ZAMYKAM SZYBKĄ REKRUTACJĘ NA ADMINA 👍

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...