Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

PimP517

Prankejsztajn

Polecane posty

Ej ugadajmy sie na jakas godzine administracja wbijemy na jakas siec na forum i bedziemy pierdolic glupotyt im na shoutboxie sami do siebie xd ciekawe czy ogarną :)

Nie zeby sie tam reklamowac ani wysywac tylko wbic i pierdolic kazdy do kazdego na shoutboxa mozna filmik nawet zmnontowac z tego

nawet na csowicze mozemy wbic kopie bazy im podesle bo juz mi sie na dysku nie mieszcza w sumie to im czesciej robie kopie niz nam

Ale to inforuje bez reklamowania sie i bez wyzywania ludzi tak na spontanie beke sobie pocisnac filmik nagrac :)

jakieś pomysły? Tyle napisalem

1. Wbijasz na xxx.xxx
2. Rejestrujesz się z losowym hasłem(nie podawaj swojego orginalnego) i mailem z 10minutemail.com
3. Piszesz temat w przywitaj się z jakimis glupotami ze np "Siema jestem Andrzej, jeszcze tu nie gralem ale już mam bana".
4. Piszesz podanie na jakąś range na forum (J@, mod, admin serwera -zmyslone jakies) i dajesz link w tym temacie - reszta się wypowiada pozytywnie(link do czyjegos steama najlepiej nieaktywnego od 100 lat).
5. Szukasz im starego tematu na forum i go odkopujesz.
6. Piszesz do losowej osoby z rangą na forum pw typu "Siema co tam slychac mordo, kope lat."
7. Zgłosic przypiety temat np. regulamin za lamanie regulaminu. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...