Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Lewy.

[WYWIAD] z Madzią :)

Polecane posty

uDwPM79.png

Wywiad będzie przeprowadzał: KaKuS

Wywiadu będzie udzielała: What's up ?!

KaKuS.: Cześć! Poświęcisz mi chwilę na wywiad? : D

WhaT's up ?!™: Siemka. Pewnie :p

KaKuS.: To może zacznijmy od tego ile masz lat i czym się obecnie zajmujesz?

WhaT's up ?!™: Hmm za niedługo skończę 17 o matko :x jestem uczennicą drugiej klasy liceum na profilu biologiczno chemiczno medycznym :)

KaKuS.: Ooo dość ciekawie, pochwalisz nam się swoją ostatnią średnią na koniec roku? :)

WhaT's up ?!™: Ojj spadlam troszke patrząc na gimnazjum ale chyba nie była najgorsza, więc pochwale się :p 4,75 :)

KaKuS.: Kujonek :D, masz osobę, która jest dla Ciebie inspiracją ?

WhaT's up ?!™: Hehe. Czy ja wiem czy kujonek :p nie raczej nie mam takiej osoby. Bardziej skupiam sie na kreowaniu siebie jako prawdziwej ja nie inspirując się nikim :p

KaKuS.: Prawidłowo :) Masz rodzeństwo?

WhaT's up ?!™: Tak hehe mam brata bliźniaka i półtora roku straszą siostrę :)

KaKuS.: Powiesz nam jak mają na imie?

WhaT's up ?!™: Mateusz i Gośka :p

KaKuS.: Ładne imiona :d Jesteś w kimś zakochana?

WhaT's up ?!™: A no jestem :x hehe na zabój

KaKuS.: W takim razię życzę szczęścia. :) Cieszysz się, że zaczęła się szkoła czy wręcz przeciwnie?

WhaT's up ?!™: A dziękuję Ci bardzo :) jestem zalamana niestety mam niezłe jazdy w szkole o ktorych sie dziś dowiedziałam i jestem szczerze zdenerwowana tym. No ale niestety. Taki mus uczyc sie trzeba :)

KaKuS.: No niestety, trzeba. Czym masz zamiar zajmować się po szkole?

WhaT's up ?!™: Planuje studia na uniwersytecie jagiellonskim :) medycyna lub ratownictwo medyczne.

KaKuS.: Bardzo ciekawe plany :) Potrafisz opisać siebie w kilku zdaniach?

WhaT's up ?!™: Szczerze ciężko mi siebie opisac bo jestem specyficzną osobą i bardzo zmienną.  Ale spróbuję :p Jak juz wspomnialam jestem licealistka z planami na przyszłość.  Interesuje się sportem i muzyka oraz medycyna i raczej spelniam sie w tych dziedzinach. Jestem ambitna i dążę do wyznaczonych sobie celów.  Raczej staram sie wyrażać swoje zdanie i mówić co mi sie nie podoba :p wiecej zdradzać nie będę :p

KaKuS.: Dobrze, dziękuje. Lubisz gotować?

WhaT's up ?!™: Lubię bardzo :)

KaKuS.: Kucharzyk :d Twoje ulubione danie to?

WhaT's up ?!™: Chyba go nie mam xd jestem osobą, która strasznie wybrzydza :p wole gotowac a nie jeść :d

KaKuS.: Nie ładnie tak :d Więcej pytań na dzisiaj chyba nie mam, dziękuje, że straciłaś ten czas na udzielenie mi wywiadu !

WhaT's up ?!™: A tam straciłam :d raczej umiliłeś mi te kilka minut :p tylko ludzie za dużo będą o mnie wiedzieć :p hehe

KaKuS.: Oj tam oj tam :d Lepiej będzie można Cię poznać, dziękuje. Trzymaj się :)

WhaT's up ?!™: Dzięki dzięki ;) pa