Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 11/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_vercetti_estate Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Złe podejście do podań na admina
dodany przez
Hunter12345, w Archiwum 2015
Polecane posty
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez WesołyGnat
Imię: Nick: WesołyGnat
Staż w Counter-Strike: grałem w kafejkach od 1.5 w 1.6 gram z przerwami
Byłeś/aś już administratorem serwera?: Adminem byłem chyba na 3 serwerach nazw nie podam bo nie pamiętam
Znajomość AMXX (Zgodnie z naszą skalą): AMXX nie używam tylko komend
Link do konta STEAM, na którym grasz: nie wiem o co chodzi wam z tym linkiem podawało się steam id
Posiadasz działający mikrofon?: nie posiadam i nie mam zamiaru kupować bo nie będę wdawać się w głupie gadki z innymi graczami
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Irytuje mnie to że co wchodzę na serwer to admina nie ma a odpały graja ludzie wychodzą i nie ma z kim pograć FF
Ps. Jeśli chodzi o składkę to nie mam zamiaru płacić jeśli dostanę admina ponieważ wystarczy że będę poświęcał na to swój czas
pozdrawiam WesołyGnat
-
Przez Zimoland:V
Zgłaszam sie na damina jestem 1 w top15 na serverze paintball mod bywam tam codziennie
Nie mam steama ;/
Bylem raz adminem
-
Przez ProDziki Majkel
Imię:michał
Nick:ProDziki Majkel
Wiek:24 Staż w Counter-Strike: Byłeś/aś już administratorem serwera?tak na ilku serverach
: Znajomość AMXX (Zgodnie z naszą skalą):10
Link do konta STEAM, na którym grasz:nie mam steam
Posiadasz działający mikrofon?:tak
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:bo chce was wesprzec
-
Przez XYZ
Imię: Krystian
Nick: XYZ
Staż w Counter Strike: 7 lat
Byłeś już administratorem serwera?: Tak
Znajomość amxx (Zgodnie z naszą skalą): 1
Link do profilu STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198798107374/
Posiadasz działający mikrofon?: Tak
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ponieważ Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera a adminów nie ma za wiele
-
Przez Salazar
Imię: Patryk
Nick: Salazar
Staż w Counter-Strike: 3.5-4l
Byłeś/aś już administratorem serwera?: Tak
Znajomość AMXX (Zgodnie z naszą skalą): 1
Link do konta STEAM, na którym grasz: http://steamcommunity.com/profiles/76561198009414586/
Posiadasz działający mikrofon?: Tak,
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Przede wszystkim dlatego ze bardzo rzadko mozna spotkac admina. Moge wymienic 2 adminow jakich widze w ciagu dnia, takze moim zdaniem to jest stanowczo za malo gdyz kazdy ma swoje zajecia i nie moze przebywac dosc dlugo na serwerze, dlatego wydaje mi sie ze liczba adminow powinna sie zwiekszyc.
Pozdrawiam
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.