Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 15/32de_dust2 Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
-
Podobna zawartość
-
Przez Eryk
Chciałbym się dowiedzieć kiedy by można było zrobić resetu statystyk na Serwerze OnlyDD2 myślę że, by się przydał doszło sporo osób i można by zrobić jakiś reset albo jak widziałem wcześniej tam temat o konkurs można konkurs i od razu zresetować statystyki
Pamiętajcie że, to tylko propozycja.
A i przepraszam że, napisałem ten temat nie tu gdzie trzeba ale, się pomyliłem
-
Przez Patatajnik
Mam jedno ważne pytanie.
Dlaczego tylko w prośbach o ub można ss'y wstawiać na :
zippyshare.com
hosting.cs-staraszkola.pl
A już na speedy.sh nie można.
Ta strona jest jakaś zła czy oco chodzi? Gracze muszą 2 razy pisać oto samo a to tylko ss'y w ktorym hosting niczym według mnie się nie różni.
Jeżeli czymś się różni lub można dodać speedy.sh do hostingu ss byłbym bardzo wdzięczny.
-
Przez paqnio2
[b]Imię:Michał Nick:beret.mlawa
[b]Ile masz lat:17]Ile grasz w cs`a:gram ok. 3 lat
Byłeś już administratorem serwera?:tak byłem u kolegi
Znajomość amxx w skali od 1do 10: 7
Masz steam ?(Jeśli tak to daj link do profilu, oraz wklej screen status VAC):http://steamcommunity.com/profiles/76561198054364298/Status VAC:http://img24.otofotki.pl/yu723_status-vac.png.html
Posiadasz działający mikrofon:tak tność (SMS/ Przelew):Dlaczego ty?:Myślę że jestem dobrą osobą, dobrze kontaktuje sie z graczami, gram na tym serwerze od paru dobrych miesiecy wchodzę tylko na ten. Jak będe adminem będę sumiennie wykonywał swoje obowiązki, a także będe stosował sie do regulaminu. Mam rozegrane 328 godz. ciągle rośnie myślę, że nie bedzie problemu. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. POZDRO
Kontakt GG/Steam lub inny kontakt:nick steam : COCA!NE
-
Przez C.K.M
Mam pytanie związane ze steam Otóż niedawno kupiłem gierke ze steamem i zrobiłem konto i rzeczy potrzebne do instalacji. Teraz pojawia się pytanie czy posiadając konto steam innej gry mogę mieć steam na cs czy jak to wygląda ??
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.