Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MastHer

MastHer odchodzi !! :((

Recommended Posts

Drodzy koledzy i koleżanki przyszedł czas na mnie. Odchodzę iż nie mam kiedy zajmować się sprawami forum iż od wakacji zaczynam chodzić do roboty iż zbieram na moto. Proszę o zabranie mi rang .
Pozdrawiam 

Majstera 

Daruś 

Werka 

Blaku - zacznij w końcu odpisywać

Kisseł 
KaKuŚ

PimP

DEADP00L

I całą ekipę CS-SS

Może wrócę po wakacjach jak serwerownia dalej będzie stała.

Jeszcze raz 3majcie się

Pozdro MastHer

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Similar Content

• By MastHer
      Imię: Paweł
      Nick: MastHer
      Doświadczenie: Tak mam.
      Miałeś moderatora na innym forum?: Tak nawet na tej serwerowni.
      Dlaczego chcesz zostać moderatorem (minimum 3 zdania): Jestem adminem serwera PB od 7 mies i co do mojej pracy nie ma zarzutów . Chcę pomóc pilnować porządku na forum i słownictwa. Chcę też zamykać nieodwiedzane tematy i dawać warny za złe zachowanie.
      Co zrobisz jeżeli Twojego przełożonego nie będzie, a ktoś będzie miał problem?: Oczywiście że pomogę.
      Lubisz pomagać użytkownikom?: Zależy czy użytkownik chce mojej pomocy. Ale lubię.
      Kontakt (gg, FB, SKYPE, Steam): Steam: MastHer GG: już nie używam ale jeśli trzeba to mam w profilu.
      Kilka słów o sobie: Mam na imię Paweł interesuje się grafiką od kilku miesięcy . Interesuje sie również sportem grałem przez 3.5 roku w piłkę ręczną potem miałem rok przerwy teraz znowu zacząłem trenować ten fantastyczny sport. Gram czasami w CS 1.6 ale częściej w GO.
      10 reklam Forum(obowiązkowe):
      Zrobię reklamy jak Kod do reklam zostanie naprawiony. Nie mogę tego kodu na wiele stron wrzucić.

Co Do mojej degradacji. Nie zostałem zdegradowany za popełnienie błędu ale za spadek aktywności z wielu powodów.
    • Guest
      By Guest
      Cóż jest to moje oficjalne pożegnanie do was wszystkich a w szczególności do: SQN
      Ares
      Pimp
      vEnom
      Master (mój murzyn)
      Chfiaueg 
      Kaczmar
      Runway Dyurling(rudy jak nic:D)
      i oczywiście Największy murzyn i to jeszcze rudy BlackDead.
      I wielu innych dzięki którym było mi tu zaje**ście:D Ale idę na swoje i to nie jest ta serwerownia o której myślicie ponieważ nawet tam zostałem oszukany, idę na świeży teren razem z serwerkiem ale nie będe reklamował bo mam szacunek do tej serwerowni. Mam nadzieję że będzie wam sie jak najlepiej powodziło, czasami was odwiedze na DD2 i pokaram ale to będzie rzadko. Do zobaczenia:D Pozdro Kat :8f
    • By κυвɑ.
      Nick oskarżonego: Acynox i MastHer
      Nick oskarżyciela: Kuba.
      Powód skargi: Nieustanne pogawędki na say:@@
      Dowody:

Czego oczekujesz: Upomnienia/Pouczenia/Przypomnienia do czego służy ta forma komunikacji.
    • By MastHer
      Imię: Paweł
      PROGRAM którego używam: PS CS 6
      Staż: PS CS 6 używam od 5-6 mies 
      Pokaz umiejętności:  http://cs-staraszkola.pl/topic/7277-wystawa-by-masther/ 
      Dlaczego Ty?: Bo brakuje grafików a prace chyba nie są takie złe. 
      Czas który możesz poświęcić Użytkownikom Forum na Projekty Graficzne: Nie będę wymyślał jakiejś liczby bo pewnie i tak będzie nie prawdziwa. Poświęcę trochę czasu zależy ile będę miał bo bywa różnie. 
    • By Cpuneek
      Twój nick w grze: Cpunek Nick oskarżonego admina/gracza: MastHer IP oskarżonej osoby: Admin Steam ID oskarżonej osoby: Admin Data, godzina, mapa zdarzenia: przed sekundą Opis Sytuacji: niewiadomo czemu dał mi bana z opisem "rk" Dowody: sprawdzice w amx bansi O co prosisz: O kare dla admina ponieważ nie ogarnia sytuacji i zajmuje sie tylko gra jak jest na serwie. z tego co mi wiadomo skrot "rk" oznacza Resp kill a wiadomo ze tu go nie mozna zrobic na tym serwie. Pozatym gralem sobie pieknie mialem staty 23:6 a tu ni stad ni zowad taki ban AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina MastHer. [AMXBans] Pozostalo ci 6 minut i 10 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Cpunek [AMXBans] Powod : ' RK ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Cs-StaraSzkola.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20801655 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.199.253.206 '
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...