Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 16/32de_dust2 Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
[Odbanowany] Teraz bedzie dobrze
dodany przez
TreKing`, w CS 1.6 - Call of Duty Mod
Polecane posty
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Galareta :v
Imię: Piotr
Nick: Kisiel <3
Byłeś już w UnBan Team?: Nie ale naprawdę ogarniam
Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom: Teraz powrót = 2-3 h
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Piotr mam 13 lat. Mieszkam w woj. Mazowieckim. Interesuję się piłką nożną, grami komputerowymi. Lubie spędzać czas na tym forum. Jestem nawet ogarnięty jak na swój wiek . Co więcej powiedzieć... Chyba większość o mnie wiecie
Byłbym bardzo zadowolony gdybyście dali mi szansę
Wymagania:
- Minimum 16 lat, × lecz ogarniam.
- Doświadczenie, +/-
- Minimum 100 postów na forum, ✓
- Staż w sieci minimum miesiąc, ✓
- Brak ostrzeżeń na swoim koncie, Jutro warn zostanie odrobiony
- Brak konfliktów z użytkownikami forum. ✓ (chyba, że o czymś nie wiem)
- Wysoka aktywność na forum. ✓
/Edit
Trance dlaczego mam tak nie pisać? Piszę prawdę.
Papa Smurf, a dajmy H@ 12-latce. Mi nie zależy. Ja się staram tylko o ubt pzdr
Bocian ja doświadczenie mam dobre. Chyba bana lub unbana każdy głupi da...?
Wiem jak sprawdzać ss'y. Trzeba patrzeć na CRC i date modyfikowania aż tak tępy nie jestem..
Tak tak konfliktowy xDDD Na serwerach szczególnie, a na ts tym bardziej. Pomyśl co piszesz, bo to nie prawda...
Bocianek oczywiście, że sobie poradze
Dzięki za rozpiskę
-
Przez Last
Nick oskarżonego: Chwialek
Nick oskarżyciela: Laścik!?:v
Powód skargi: Otóż admin o nicku "Chwiałek" praktycznie co 30/60 minut banuje mnie na ts'ie za różne powody. Najlepsze jest to że On mnie wyzywa/obraża i jest wszystko w porządku, ale gdy tylko ja napiszę na niego coś obrażającego no to oczywiście ban.
Dowody: Logi na ts'ie
Czego oczekujesz: Ogarnięcia go/ upomnienia
Majster nie pisz tutaj głupot że "upomnisz go" bo i tak tego nie robisz. Nie zamykaj tematu i niech wypowie się ktoś inny z @ a nie tylko Ty
-
Przez ALLeine
Witam,
Z tej strony ALLeine i właśnie się witam, wow!
Od czego by tu zacząć, hmm? Przychodzę tutaj po bardzo, ale to bardzo długim okresie szukania czegoś na stałe - chyba właśnie to znalazłem
Mam na imię Kacper, lat 17. Jestem bardzo pozytywną osobą. Mieszkam na Dolnym Śląsku, w mieście Zgorzelec. Lubie strasznie sport, tak samo jak e-sport.
Zostaje z wami na dłużej, mam nadzieje, że was polubię. Oczekuję odwzajemnienia
Z fartem!
-
Przez Patatajnik
iframe width="480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/dgBr7y1pf3M?feature=oembed" frameborder="0">
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.