Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 11/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_vercetti_estate Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
-
Podobna zawartość
-
Przez Szyberek
Nick oskarżonego:
^DuMnY^Lat0^M3n^BoociaaN^ Nick oskarżyciela: Szyberek
Powód skargi: Zerowa aktywność
Dowody: Wystarczy przejrzeć dział UBT
Czego oczekujesz: Degradacja/Poważna rozmowa z oskarżonym
-
Przez Osiek
[b]Twój nick w grze:[/b] HHSDFSDF
[b]Nick oskarżonego admina/gracza:[/b] Bocian admin ( nie wiem jak pisze sie jego nick)
[b]IP oskarżonej osoby:[/b] -
[b]Steam ID oskarżonej osoby:[/b] -
[b]Data, godzina, mapa zdarzenia:[/b] od 13 marca do 15 marca 2015
[b]Opis Sytuacji:[/b] Ciagle dostaje bana od nijakiego pana Bociana. Jak pojawia się ten admin na serwie dostaje bana : "Wstaw screny..." lub za rash chociaz bylo 10 sec po rozpoczeciu. Rozumiem ze moze mnie sprawdzic raz ale nie trzy razy. Wczoraj Bocian wszedl na serwer i nawet nie patrzyl i od razu dostalem bana.
[b]Dowody:[/b] Teamaty z moimi odwolaniami ; http://cs-staraszkola.pl/topic/12299-hhsdfsdf-unban/ http://cs-staraszkola.pl/topic/12314-odbanowanyhhsdfsdf-kolejny-unban/ http://cs-staraszkola.pl/topic/12325-hhsdfsdf-unban/
[b]O co prosisz:[/b] O zdegradowanie admina lub udzielenie mu nagany.
-
Przez MrJay
Twój nick w grze: DrogoPL
Nick oskarżonego admina/gracza: Bocian dokladniej nie pamietam
IP oskarżonej osoby:
Steam ID oskarżonej osoby:
Data, godzina, mapa zdarzenia: 15:03 2015.02.27
Opis Sytuacji: kick'uje mnie cały czas
Dowody:
O co prosisz: o to żeby przestał
-
Przez JestemGraczem
[b]Twój nick w grze:[/b] JestemGraczem
[b]Nick oskarżonego admina/gracza:[/b] Bocian
[b]IP oskarżonej osoby:[/b]
[b]Steam ID oskarżonej osoby:[/b]
[b]Data, godzina, mapa zdarzenia:[/b] dd2 2015 01 05 12 35-40
[b]Opis Sytuacji:[/b] bocian caly czas mnie oczernia pisze mu ze nie kupilem lvla a on mi przez 2 mapy spami ze kupilem
[b]Dowody:[/b] brak
[b]O co prosisz:[/b] o zaświadczenie że nie kupiłem ani 1 lvl`a oraz ukaranie bociana za oczernienie mnie przed całym serwerem
-
Przez kochas123
Twój nick w grze: misterzoonk Nick oskarżonego admina/gracza: Bocian IP oskarżonej osoby: ---- Steam ID oskarżonej osoby: ---- Data, godzina, mapa zdarzenia: dzisiaj okolo 10 Opis Sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina <^BoociaaN^>. [AMXBans] Pozostalo ci 29 minut i 54 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : misterzoonk [AMXBans] Powod : ' Kultura. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Cs-StaraSzkola.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 328597109 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.30.119.142 ' [AMXBans] =============================================== dostaje tez ciagle od niego bany w postaci ssow.. wystarczy ze go zabije albo mam wiecej fragow niz on a zbliza sie koniec mapy to mnie banuje.... z tego co widzialem za kulture jest ban na 5 minut nawet black takie daje... a mi raz sie wyrwalo ze brzydko powiedzialem do gracza zeby sie ogarnal to odrazu ban na 30 minut.... inni admini sa i ssow mi nie daja a on przyjdzie rozgrywka trwa kilka sekund i juz mnie banuje... prosilem go tez o ssy dla jestemgraczem to powiedzial ze on ludzi sobie bedzie wybieral kogo ma banowac a kogo nie.... mogl chociaz napisac ze gracz jest czysty albo cos.. O co prosisz: prosze o jakies konsekwencje bo widze ze to niepierwsza skarga na niego.... a dzisiaj jak mu powiedzialem ze skarga leci w jego strone na forum to sie smial i mowil ze i tak mu nic nie zrobicie... najlepiej by bylo zeby pozbawic go administrowania bo to jedyny admin chyba na serwie ktory sie strasznie panoszy i cwaniakuje bo ma adma.... wielkie dzieki za wyciagniesie jakichkolwiek konsekwencji co do jego postepowania.....
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.