Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 11/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_vercetti_estate Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
-
Podobna zawartość
-
Przez Lewy.
Nick: KaKuS.
Ilość ostrzeżeń:1
Link do pluginu / paczki / poradnika : http://cs-staraszkola.pl/topic/13735-spolszczenie-do-team-speak/
-
Przez Lewy.
Imię: Mateusz
Nick: KaKuS.
Staż w Counter Strike: mogę określić w sumie 5lat.
Byłeś już administratorem serwera?: tak
Znajomość amxx (Zgodnie z naszą skalą): 2, lub 3 /5
Link do profilu STEAM: Steam mi nie działa (sprzedałem 2 tyg temu)
Posiadasz działający mikrofon?: tak ( podaje info często)
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: widziałem ostatnio skargi na forum, że ,, lata " dużo cziterów i po prostu chciałbym pomóc.
Moje zasady jako bycie adminem ( dotyczące mnie) :
*nie obrażać graczy
*sprawdzać graczy ( którzy zostali zgłoszeni na u@ bądź też nie)
* nie nadużywać admina
*być aktywnym
Wiem, że sporym - jest ten steam. Nie moja wina, że mi nie działa.
Chce po prostu pomóc.
Dziękuje bardzo za każdą opinie i za chwile straconą na przeczytanie tego i danie opini.
Pozdrawiam całą sieć.
Kakuś.
-
Przez Lewy.
Imię:Mateusz
Nick:KaKuS
Byłeś już w UnBan Team?: tak, ale nie na tej serverowni.
Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom: 5-6 h dziennie
Kilka zdań o sobie: Jestem Mateusz, mam 18 lat i mieszkam w Krakowie. Uczę się w technikum. Moją pasją są motocykle.
Jak tylko zagrałem na jednym z waszych serverów od razu stwierdziłem ,że będę tutaj bywalcem. Nawet jestem donatorem i pomagam w jakimś stopniu w utrzymaniu servera. Gdybym zyskał taką rangę myślę iż składał bym na pewno większe sumki.
Czytałem wymagania i wiem ,że nie spełniam ich w 100%, lecz ostatnio bardzo dużo osób oczekuje właśnie na UB.
Myślę ,że mógłbym się nadać.
Jeśli jednak podanie zostanie odrzucone nie odczuje większej urazy.
Pozdrawiam. Kakuś.
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.