Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

IPRZEMOI

PODANIE IPRZEMOI JESZCZE RAZ MAM JUŻ STEAM :)

Polecane posty

Nick w grze:IPRZEMOI

Platforma (Nonsteam/Steam):STEAM

Skala znajomości AMXX(zgodnie ze skala !): tak około 4-6

Kontakt GG, Steam: Steam nazwa : przemo7584 gg: Podam osobom którym potrzeba :p

Płatność (SMS/Przelew/Reklamy): SMS , REKLAMY

Dlaczego chcę zostać adminem?:Ponieważ gram na serwie po 3-6 godzin dziennie jednego razu i jestem no life i siedze cgl na cs i wgl noi jestem w takich sytuacjach gdzie ludzie nie przestrzegaja regulaminu a niema adma ani na gg ani na forum ani na serwie :)

Kilka słów o sobie:No to więc tak lubie nute Rpk . Uwielbiam sport a zwłaszcza Piłke ręczną WWE i noge. Posiadam ambicje co do tego serwa :) Uważam że serwerownia starej szkoly jest najlepsza :) ) Znam całe grono administracij na PB i będe bardzo dobrym adminem będe skupiał sie bardziej na ogarnieciu serwa i cziterow zamiast na grze pzdera :). i często widze jak dochodzi do incydentow na serwerze :) PROSZE OD ODPISKE SAMYCH ADMINÓW A ZWŁASZCZA Blacka :>

Ehhh ziomek zastanów sie co ty piszesz ja nigdy bana za czity nie dostałem :> Hehehe a to dobre ja czituje ? hehehehhe ! Czasami mi sie zdarza rashować z takim levelem to trudno ty tez rashujesz . Dobra nie będe tu pisał !!!!!! Takie sprawy to pisz na PW a nie sie wyżalasz że ja niby na aktywnym gram . Hehe ja mam 1 stałe ip i niemoge zmienic i TaMeR ma te ip zapisane ale już nie gra i banował tych co mieli inne ip odemnie . A to już nie moja wina że podszywy wchodza. Co wejde to mam podszywe wiec tutaj masz ocenić czy wszystko jest ok :> Masz napisac czy ci wiek pasuje itp .

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...