Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Shczena -THC-

Prośba o odbanowanie konta Shczena [THC] >.<

Polecane posty

Twój nick z gry: Shczena [THC] >.<

Twój SteamID:STEAM_2:0:895907969

Twoje IP:83.26.255.79

Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina) 20.07.2014 - 22:01:57

Powód bana:Wstaw ssy na cs-staraszkola.pl

Link screenshotów: http://www.speedyshare.com/cqUfT/de-westwood-big0005.rar

W całym Counter Strike był tylko 1 screen. Przeszukałem 4 razy kompa i tylko 1 ss był. ;)

Cytat
Musisz mieć 5 ss'ów. Jeśli masz 1 to musi być reszta

Proszę przyjechać w takim razie do mojego miasta i mogę pokazać komputer :) Przeszukałem go całego i nie ma więcej ssów. Najwyraźniej Admin Tjomus nie umie robić ssów ;)

[ Dodano: 2014-07-21, 17:43 ]

Proszę o obejrzenie Demka w takim razie z wczoraj ;)

Shczena ja zrobilem wszystko dobrze. Ale to juz nie pierwsza taka sytuacja nie tylko na tym serwerze ze jest 1ss a nie wszystkie. proponuje ogladniecie demka z tej mapy przez UBT i zrobic cos z tymi ssy po sie cos je*ie

Przepraszam szanownego pana JUNIORA Admina, ale ja tych ssów nie mam :)

Po za tym Tjomus (Admin który mi dał bana) mówi że to nie pierwsza taka sytuacja. I ja proszę o Unbana i proszę o obejrzenie Demka ;) Dziękuje tyle w temacie.

... No chyba że szanowny Pan JUNIOR Admin przyjedzie łaskawie do Częstochowy i mi będzie w kompie grzebał, proszę bardzo ja nie mam nic do ukrycia!

Cytat
Shczena ja zrobilem wszystko dobrze. Ale to juz nie pierwsza taka sytuacja nie tylko na tym serwerze ze jest 1ss a nie wszystkie. proponuje ogladniecie demka z tej mapy przez UBT i zrobic cos z tymi ssy po sie cos je*ie

[ Dodano: 2014-07-21, 20:50 ]

A tak po za tym MasteR proszę o usunięcie tego http://scr.hu/1zle/bph81 co jest zaznaczone na niebiesko. Ja jestem osobą tolerującą takie rzeczy,i nie życzę sobie takiego czegoś. To jest obraza, i po za tym jeszcze Admin który reprezentuje ten serwer ma to w podpisie. Po za tym to jest karalne.

art. 212 KK

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Ssy zostały wykonane poprawnie . Zostało zrobionych 5 ss'ów i Master ci napisał 24h na dodanie masz tych 4 ostatnich ss;ów jesli ich nie dostarczysz w paczce WINRAR brak ub i koniec

Tjomus zrobił porpawnie 5 ss'ów tylko Ola miała takie dziwne odpały że zrobiła 2x 1 ss ale to było z tydzień temu a tobie robił Tjomus nie wierze że on nie potrafi zrobić 5 ssów

Shczena [THC], Zapytam inaczej kogo interesuje to czy on ma napis Zakaz Pedałowania czy Zakaz Walenia Konia przed komputera ... Tyle w temacie

+ zamykam temat bo minął twój czas

_close

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...