Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Last Year

[Zaakceptowane] Podanie na Admina - Last Year

Polecane posty

Nick na serwerze:  Last Year

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  8

Steam ID:  STEAM_0:0:573664263

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Jest jest

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Pewnie

Dlaczego ty:  Interesujące pytanie, nie zamierzam zbytnio otwierać wyobraźni wiadome jest, wszystko wyjdzie w praniu. Wracam po bodajże rocznej przerwie od gier typu cs, na serwerze też zbytnio jeszcze nie gram tak długo jak może sie wydawać po gt ale nie wy jedni możecie się spodziewać, ulec to może zmianie. Większą część dnia spędzałem na pustych serwerach godzinami i przykładowo z waszym serwerem nie byłoby inaczej. Osobiście nie zakwalifikuje siebie do osoby umiejętnej tak żeby być nie wiadomo kim, nie mam łatwego charakteru, jak coś robię dokładam wszelkich starań by to skończyć, nie daje sobie w kasze pluć a co lepsze uciekać gdy typowe osoby wchodzą żeby jakkolwiek nwm niszczyć? cieszyć się grą z której inni nie mają korzyści? Trudno to nazwać tak szczerze, wiele przeszedłem z graczami i wiem co oznacza być na "ego" u nie których co myślą o statach czy coś. Doświadczenie w byciu adminem pozostało, kontakt z poszczególnymi graczami jest, gdy panuje tłok staram sie jakkolwiek zmienić dynamikę i atmosferę w 1. Nie liczę na dobre rozpatrzenie podania chodź i na złe, już lepiej znać plusy i minusy chodź wiemy że każdy je posiada. Miłego wieczoru pa :'':

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/Last%20Year/54.38.134.2:27015/

Kontakt:  Snap, mess

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...