Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

kulwa

[Odbanowany] czitwanie xdxd v2

Polecane posty

Serwer: ONLY DD2
Twój nick z gry: kulwa
Twoje SteamID:  STEAM_0:1:845901790
Nick osoby banującej: Mr.Mormel
Data i godzina zdarzenia: 3.12.2024 18:55
Opis sytuacji: bieglem do gornego dostal tapa i tyle w temacie
link do demka pov: megawrzuta.pl/otww8amz

- wielki ubteam zamknal temat bez rozpiski czy czegokolwiek, prosze o jasne wytlumaczenie

Temat został zamknięty ponieważ stwierdziłem nie czystą gre .. . Demo sprawdziłem przy użyciu programu z funkcjami ESP itp .  Rozpisywanie jest dla mnie bezsensu gdy  oceniam grę gracza wizualne... Jeśli juz tak bardzo chcesz opis proszę obejrzeć ostatnią runde kiedy wchodzi na bs b , cofa gdzie jest kilku przeciwników i skanuje zabijając przez ścianę. 

Jesli autor nie zgadza sie z moja decyzją i chce sie odwołać prosze administratotra o dołączenie do tematu i zadecydowaniu ...

Edytowane przez Kilaro00

@vENOM Jezeli twierdzisz po tej ostatniej akcji ze cos posiadalem to sie mylisz, ten skan na komin jest standradowy, na demku widac jak zabija mojego sojusznika oraz slysze strzaly i kroki ze tam podchodzi, kazdy wie ze to jest latwy skan na komin, i raczej kazdy tam skanuje. Sprawdziles demko z programami na espa, i powiedz szczerze zobaczyles cos na nich?, bo raczej nie chce mi sie w to wierzyc bo nic takiego nie posiadalem

@vENOM

Edytowane przez vENOM

Gracz został odbanowany.

Edit by @Kilaro00 Czysto wracaj do gry nic tutaj podejrzanego nie widziałem a skan na komin zna każdy i jak ma się dobre słuchawki to słychać doskonale kroki zwłaszcza na mapach winter  

Temat został zamknięty.

Edytowane przez Kilaro00

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...