Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 3/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_vercetti_estate Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Polecane posty
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez BlaQ517
Dodano w sklepie możliwość zakupu farbek, nieśmiertelników oraz złota (Dzięki @Smike :) za pomysł).
Rabat przy zakupie większych pakietów.
Zapraszamy - sklep.cs-staraszkola.pl
-
Przez gabana
Czesc, wyskakuje mi blad :
" Could not find filestystem dll to load. " szukałem na forum ze trzeba pousuwać pliki i nie pomaga ;/
Z góry dzięki za pomoc
-
Przez Opsiq
Witam.
Dzisiaj grając na serwerze zauważyłem, że jest chyba pewien błąd.
Piszę "chyba", ponieważ nie wiem czy zostało to zrobione specjalnie czy też nie.
Chodzi o to, że nie każdy dodany punkt w kondycję jest zaliczany jako punkt dodany.
Sytuację najlepiej widać na screenach.
Screen 1:
Mam 7 punkt i dodaje 2 punkty w Kondycję.
Screen 2:
Jak widać dodałem te 2 punkty w Kondycję lecz zaliczyło mi tylko 1 punkt w Kondycji przez co dodało mi tylko dodatkowe 0.4% dodatkowej Kondycji.
Jeżeli coś jest nie zrozumiałe to mogę wyjaśnić lub jeżeli to nie jest błąd to temat zamknę
-
Przez szparag_v2
prawdo podobnie wiem kto się włamuje na konta innych graczy to viceroy wiem to od kilku graczy on się włamuje na konta i wysyła ns na inne konta i tak dalej
proszę o sprawdzenie tego gracza z góry dziękuje
pozdrawia : szparag _v2
-
Przez szparag_v2
Nie mam zielonego pojęcia czy to błąd czy ktoś okrada graczy ale po raz 2 zniknęły mi nieśmiertelniki za 1 razem znikło mi ok 150 ale za 2 razem już 600
: ! nwm czy dotyczy to każdego gracza czy tylko kilku ale proszę o rozpaczanie tego posta i jeśli to możliwe naprawienia problemu
Pozdrawiam : szparag_v2
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.