Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Lewy.

[Wywiad] z ThisIsIt.

Polecane posty

uDwPM79.png

Wywiadu będzie udzielał: ThisIsIt.
Wywiad będzie przeprowadzał: KaKuS.

KaKuS.: Witaj, masz chwilę by udzielić mi krótkiego wywiadu? ;)
This Is It: Witak oczywiście nigdy nie brałem udziału w wywiadzie :)

KaKuS.: Więc opowiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i czym się zajmujesz?

This Is It: Mam na imie Michał mam 27lat obecnie jestem bezrobotny  ale niebawem jadę do pracy :)

KaKuS.: Bardzo dobrze, Michał to może powiesz nam czy ktoś obecnie skradł Twoje serce?

This Is It: na tą chwile nikt nie skradł czas pokaże :)

KaKuS.: W sumie racja :) Jakie kraje już zwiedziłeś?

This Is It: w wieku 18 lat pierwszy raz poleciałem z kolega do Anglii kolege zapoznałem przez internet w pewnej grze pokerowej byłem tam pół roku wróciłem do polski teraz mam okazje od 3 lat jeździć do Holandi :)

KaKuS.: Zwiedziłeś kraje, które najbardziej mi się podobają. ^^ Masz rodzeństwo ?

This Is It: Ja też zawsze chciałem być tam gdzie byłem i powiem że na prawde jest fajnie co do rodzeństwa nie mam jestem jedynakiem :)

KaKuS.: Są zalety bycia jedynakiem :d Od ilu lat grasz w cs?

This Is It: łącznie hmmm półtora roku a zaczynałem od medal of honor allied assault :) dawne czasy :)

KaKuS.: Ahh te wspomnienia, lubisz gotować?

This Is It: Powiem tak sobie nie ale komuś tak czyli znajomym rodzinie parę razy miałem okazje coś ugotować :)

KaKuS.: Kolejny kucharzyk na starej szkole. :d Co byś zmienił na sieci?

This Is It: co bym zmienił na sieci po prostu chce żeby to wszystko chodziło tak jak powinno jest sporo osób które nad tym czuwaja raz lepiej raz gorzej :)

KaKuS.: Może uda się dopiescic sieć w 100 procentach :) Dobrze to już koniec tego naszego krótkiego wywiadu, dziękuje, że znalazłeś czas ! Trzymaj się ! :)

This Is It: Miejmy nadzieje :) bo na prawdę fajnie tutaj jest :) no ja też dziekuje trzymaj sie ! :)