Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 1/32de_dust2 Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Polecane posty
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez BlaQ517
Prosimy o oddanie głosu na wszystkie serwery
PaintBall PD Mod Western Mod Call of Duty Mod Only de_dust2 CS:GO Only Dust II CS:GO Only FFA
Głosować można co 24h.
-
Przez Satis
Cześć, wspomniałem dzisiaj na czacie o serwerze minecraft który posiadam. BlaQ517 zaproponował abym dołączył. Ja z miłą chęciąć napiscie co wy o tym sądzicie? przyciągnie graczy? Jeżeli ktoś gra to niech da swoją opinie tryb to: Hardcore! Opinie na dole.
-
Przez BlaQ517
Włączenie GOTV
Aby włączyć GOTV należy dopisać do lini startowej
+tv_enable 1 lub do pliku konfiguracyjnego
tv_enable "1" Konfiguracja GOTV
Konfigurację warto dodać do osobnego pliku konfiguracyjnego np. gotv.cfg, aby został wczytany należy dodać do lini startowej
+exec gotv.cfg Mój gotv.cfg
tv_enable "1" // 1 - GOTV włączone, 0 - GOTV wyłączone tv_name "Cs-StaraSzkola.pl [GOTV]" // Nazwa GOTV tv_title "Cs-StaraSzkola.pl [GOTV]" // Tytuł GOTV tv_password "" // Hasło wymagane do połączenia się z serwerem GOTV tv_autorecord "1" // Autoamtyczne nagrywanie tv_debug "0" // Debugowanie tv_maxclients "16" // Maksymalna ilość klientów tv_maxrate "64000" // Maksymalna ilość bajtów na sekundę wysłaną do klienta echo "[Cs-StaraSzkola.pl] gotv.cfg wczytane" Tak skonfigurowane GOTV będzie automatycznie nagrywać dema (w katalogu csgo).
-
Przez Tozert
Witam,
W związku z ponownym uruchomieniem OnlyDD2 jako jego fan zmuszony jestem zgłosić kilka rzeczy, które powinny zostać poprawione/ zmienione:
1. Po zaplantowaniu paki nie ma typowego napisu "Paka wybuchnie za X sekund" blisko środka ekranu, który obecny był przez upadkiem serwera.
2. Roundsoundy nie grają. Nie wiem, czy jest to celowe, więc na wszelki wypadek napiszę.
3. Tt może zaplantować pakę na B mimo, że nie ma 5 ct
Pozdrawiam z nadzieją, że te błędy zostaną naprawione.
PS. Będę edytował ten temat jeżeli któreś z błędów zostaną naprawione lub pojawią się nowe. ( Tak więc proszę mi go nie zamykać)
Edit1
Wiem, że czas wyświetlony jest na zegarze, jednak odliczanie zwykło być podane właśnie w formie napisu, bardzo ułatwiało grę.
Dziękuje za już naprawione błędy.
Edit2
4. Jeżeli tt jest afk i ma pakę to zostaje z nią do końca rundy. Z tego co pamiętam jeżeli tt z paką był zbyt długo afk to automatycznie wyrzucał on pakę.
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.