Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 14/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_facility_final Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
-
Podobna zawartość
-
Przez Last
Imię: Jakub
Nick: Lascik!?
Staż w Counter Strike: 2,5
Byłeś już administratorem serwera?: Oczywiście
Znajomość amxx (Zgodnie z naszą skalą): 3
Link do profilu STEAM: Steam
Posiadasz działający mikrofon?: Tak
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Grywam często na serwerze, widzę dużo osób łamiących regulamin, używających wspomagaczy. Po co mam wołać np. Majster.'a skoro mogę sam zaprowadzić porządek ?
Jeżeli ktoś się zapyta "ale ty już masz admina" to nie, nie mam go ponieważ Black mnie zdegradował za to że zbanowałem gracza z powodem "wh". A tak nie można tylko ss+automatyczny ban. .__.
-
Przez Last
Nick: Lascik!?
Staż w Counter Strike: 2,5
Byłeś już administratorem serwera?: Tak, posiadam także na DD2
Znajomość amxx (Zgodnie z naszą skalą):2/3
Link do profilu STEAM: Sztim
Posiadasz działający mikrofon?:Tak
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ponieważ serwer ruszył na nowo, gram dość często na WM i widzę wielu graczy którzy łamią regulamin. Chciał bym pomóc w ogarnięciu serwera aby nowi gracze zostali na stałe
-
Przez Last
Nick: Last
Doświadczenie: Duże
Miałeś moderatora na innym forum?: Tak, miałem
Dlaczego chcesz zostać moderatorem (minimum 3 zdania): Ponieważ chcę pomóc w ogarnięciu forum. Lubię pomagać użytkownikom. Przesiaduje długo na forum i zawsze będę mógł pomóc komuś z jego problemem
Co zrobisz jeżeli Twojego przełożonego nie będzie, a ktoś będzie miał problem?: Postaram się jak najlepiej mu pomóc.
Lubisz pomagać użytkownikom?: Oczywiście
Kontakt (gg, FB, Skype, Steam): Steam
Kilka słów o sobie: Mam na imię Jakub. Mam 16 lat (17 w Lipcu) Interesuje się informatyką i różnymi sportami. W wolnym czasie lubię pograć sobie w cs 1.6, za jakiś czas mam nadzieję w cs:go Jestem miłą i ogarniętą osobą
10 reklam Forum(obowiązkowe):
1. Reklama<-- (akceptacja)
2. Reklama
3. Reklama
4. Reklama
5. Reklama
6. Reklama
7. Reklama
8. Reklama
9. Reklama
10. Reklama
@edit
Co do stracenia rangi, zostało to wyjaśnione z Blackiem
-
Przez Last
[b]Rodzaj pracy:[/b] Spray
[b]Tematyka:[/b] -
[b]Rozmiar:[/b]300x300
[b]Napis:[/b] Last?!
[b]Kolorystyka:[/b] Niech coś grafik wymyśli
[b]Inne uwagi:[/b] Proszę o odyebanie jakieś napisu na całej powierzchni wymiarów spraya
I oczywiście napis bez tła :v
-
Przez Last
Nick: Last
Byłeś już w UnBan Team?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na dawanie UB użytkownikom: Bardzo dużo. Na forum zaglądam bardzo często.
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Jakub, mam 16 lat. Chodzę do szkoły technicznej o kierunku Informatyk. Interesuje się infotmatyką oraz tenisem ziemnym Chcę powrócić na to stanowisko ponieważ chciałbym nadal pomagać użytkownikom. Wcześniej bardzo dobrze sobie radziłem jako UnBanTeam. Straciłem tą rangę przez głupotę i dziecinne zachowanie. Przemyślałem to i mam nadzieję że dacie mi jeszcze jedną szansę
Pozdrawiam przychLast
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.