Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 7/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24aim_m4a1 Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24css_deagle Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_vercetti_estate Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
-
Podobna zawartość
-
Przez WesołyGnat
Imię: Nick: WesołyGnat
Staż w Counter-Strike: grałem w kafejkach od 1.5 w 1.6 gram z przerwami
Byłeś/aś już administratorem serwera?: Adminem byłem chyba na 3 serwerach nazw nie podam bo nie pamiętam
Znajomość AMXX (Zgodnie z naszą skalą): AMXX nie używam tylko komend
Link do konta STEAM, na którym grasz: nie wiem o co chodzi wam z tym linkiem podawało się steam id
Posiadasz działający mikrofon?: nie posiadam i nie mam zamiaru kupować bo nie będę wdawać się w głupie gadki z innymi graczami
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Irytuje mnie to że co wchodzę na serwer to admina nie ma a odpały graja ludzie wychodzą i nie ma z kim pograć FF
Ps. Jeśli chodzi o składkę to nie mam zamiaru płacić jeśli dostanę admina ponieważ wystarczy że będę poświęcał na to swój czas
pozdrawiam WesołyGnat
-
Przez adv129
1. Nazwa przedmiotu:Paczka CodMod 501|Codmod 201|Deathrun+Klasy w.polsko-angielska|Jailbreak (JB)
2. Opis: Szczegolowe informacje dot.paczek,dema oraz dodatkowe zdj udzielam po skontaktowaniu sie
3. Cena:Codmod 501 i 201 SMA+AMXX 40-50zł | Deathrun+Klasy SMA+AMXX- 30zł | Jailbreak SMA+AMXX- 40-50zł (mozliwosc negocjacji)
4. Kontakt:GG:63904416/Mail:[email protected](nie odpisuje na pw forum)
5. Sposób zapłaty:Przelew/PayPal/PSC.Jest mozliwosc wystawienia na (allegro) Mam 100% pozytywow
6. Prosze o kontakt tylko osoby zainteresowane | Robie tez paczki na zlecenie !
Zdj codmod,JB oraz DR+Klasy
-
Przez adv129
1. Nazwa przedmiotu:Paczka CodMod 501|Codmod 201| Deathrun+Klasygielska
2. Opis: Szczegolowe informacje dot.paczek,dema oraz dodatkowe zdj udzielam po skontaktowaniu sie
3. Cena:Codmod 501 i 201 SMA+AMXX 50zł | Deathrun+Klasy SMA+AMXX- 30zł (mozliwosc negocjacji)
4. Kontakt:GG:63904416/Mail:[email protected]
5. Sposób zapłaty:Przelew.Jest mozliwosc wystawienia na (allegro) Mam 100% pozytywow
6. Uwaga na zdjeciach ponizej nie jest wszystko przedstawione tylko mala czesc
Zdj codmod oraz DR+Klasy
-
Przez lefro
Nick oskarżonego: Sagan
IP oskarżonej osoby: Nie posiadam (chyba niepotrzebny)
Steam ID oskarżonej osoby: Nie posiadam (chyba niepotrzebny)
Data, godzina, mapa zdarzenia: 4.03. coś koło godziny 12:00, de_rats_1337
Opis Sytuacji: Admin kampił w szybie. Jeszcze bym to zrozumiał jakby to był zwykły gracz, random, ale admin..
Ewentualne dowody: Demko, niestety nie napisze, która minuta, bo mi się nie chce włączyć
O co prosisz: Przynajmniej o pouczenie
-
Przez BlaQ517
Ogólne zasady, Wymagania na administratora, Wzór oraz Skala znajomości AMXX
1. Zasady ogólne
- Tytuł tematu: Podanie o administratora - [nick]
- Przed złożeniem podania zapoznaj się z wymaganiami oraz skalą znajomości AMXX.
2. Wymagania
- Ukończone 17 lat.
- Minimum 12 godzin przegranych na serwerze.
- Znajomość regulaminu serwera oraz forum.
- Minimum podstawowa znajomość AMXX .
- Zaangażowanie w dany serwer i forum (zapraszanie znajomych na serwer/forum, zgłaszanie błędów, pisanie propozycji, branie udziału w zbiórkach itd.).
- Posiadanie kultury osobistej.
- Dawanie przykładu innym graczom.
3. Wzór podania o administratora
Imię: Nick: Wiek: Staż w Counter-Strike: Byłeś/aś już administratorem serwera?: Znajomość AMXX (Zgodnie z naszą skalą): Link do konta STEAM, na którym grasz: Posiadasz działający mikrofon?: Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Skala znajomości AMXX
0. Nie wiesz co to AMXX.
1. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu.
2. Poprzednie + Potrafisz skonfigurować serwer HLDS oraz wgrywać gotowe pluginy do amxx oraz metamoda.
3. Poprzednie + Potrafisz edytować pluginy AMXX.
4. Poprzednie + Potrafisz pisać proste pluginy AMXX.
5. Poprzednie + Potrafisz pisać skomplikowane pluginy AMXX.
4. W razie akceptacji
Kontakt z H@ lub właśicielem danego serwera poprzez wiadomość na Forum/E-mail lub Steam.
W tytule wiadomości piszesz: Administrator - [nick].
W wiadomości podajesz:
- Link do podania.
- Nick w sklepie.
- Dane na administratora (Steam ID lub Nick + hasło).
Każdy Administrator jest zobowiązany do przestrzegania regulaminu. Obowiązują go te same zasady co gracza!
Copyrights by BlackDead.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wykonane dla cs-staraszkola.pl
Zakaz kopiowania.
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.