Lista serwerów
ONLY DD2 54.38.134.2:27015 4/32de_dust2_xmas Dema GT Zagłosuj PaintBall PD Mod 57.128.195.30:27016 1/24pb_papo Dema GT Zagłosuj Call of Duty Mod 57.128.195.30:27015 1/24awp_xgm Dema GT Zagłosuj Zombie Plague 2022 57.128.195.30:27019 1/24zm_vercetti_estate Dema GT Zagłosuj Team Speak 3 51.83.230.35:9987 --/---- Pobierz GT Zagłosuj
Polecane posty
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez OlsztynDeXus
Siema nazywam się Kamil , Lubie grać w cs'a mój nick to : -GamingOlsztyn- DeXus . Gram na serwerze stara-szkoła od nie dawna .
Myślę że będę często aktywny na forum .jak i na serwerach
-
Przez m0veX
Siema z tej strony Mateusz lat 19 pochodzę z małej miejscowości Połaniec w Cs`a gram od 8 lat na steam ;p Interesuje się grafiką i webmasteringiem Z chęcią pomogę gdy będzie potrzebna pomoc. Do zobaczenia na serwie DD2. Pozdro 600 !
-
Przez Ba-tor
Siemka wita was bardzo serdecznie Ba$tor może ktoś mnie pamięta jako m0z!NN lub SnoowGon. Byłem tu moderatorem i adminem na serwerach . Siemka wracam po długiej przerwie na tą sieć Mam na imię Adam mam 15 lat w lipcu 16 lat , dużo gram w cs'a go i cs'a 1.6 .
-
Przez BombAway
Cześć jestem Kamil mam 19lat pochodzę z małego miasteczka zwie się Susz w województwie warmińsko-mazurskim. Moje zainteresowania są sporę od gier komputerowych po tuning pojazdów mechanicznych. Aktualnie uczę się w liceum. Gram w szeroki wachlarz gier komputerowych interesuję się trochę grafiką komputerową. Zaczałem grać u was na CS:GO - FFA. Panuje tam miła atmosfera to postanowiłem odwiedzić i forum może poznam sporo miłych duszyczek z którymi będziemy łączyć pasje jaką jest cs i może inne gry się okażę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.