Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
CBR 929

CBR 929 - Unban 2

Recommended Posts

Twój nick z gry: CBR 929

Twój SteamID: STEAM_0:0:20130770

Twoje IP:

Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 12:53 19-09-2014

Powód bana: ss

Link do screen shotów:

http://www9.zippyshare.com/v/89781878/file.html

W związku z tym iż moje 1 podanie, zostało negatywnie rozpatrzone , zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie tematu.

Przyczyną odmowy był "brak modeli" , wystarczy zapisać i powiększyć 3`ci ss, na nim wyraźnie widać zielone modele CT !

Jak bym miał cheaty to by mój steam nie wyglądał tak:

do.php?imgf=141137199895521.jpg

Konto ma kilka lat, prawie 2 tyś godzin w CS i ban ?

Czarne postacie bo stali w cieniu, a gram na służbowym kompie , ze zintegrowaną grafiką i stali w cieniu ... O.o

To jest Brak modeli tylko ich jakość ja pierwszy raz widzę takie modele nawet na 8 letnim komputerze będą one wyglądać dobrze a tu jakieś czarne coś. Nie dałem ci UB ponieważ nie jestem wstanie ocenić wiarygodność ss i widzę nikt nie chce się wypowiadać w tym temacie żeby się czasami nie pomylić i omyłkowo dać UB. Niech się ktoś wypowie poza mną i sprawdzi ss bo UBT jest teraz aż za nadto a wszystkim odebrało chęć do wypowiadania się co do tego tematu jak zobaczyli ss. Pozdrawiam resztę UBT.

Na banidzie czysty, publiki czyste dodatkowo konto z 2k godzin. Ode mnie dostałby UB w problemy z modelami na intelowskiej integrze jestem w stanie uwierzyć bo mam laptopa z enduro i znam problem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...