Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
MastHer

propozycja co do klas

Recommended Posts

Witam mam propozycję żeby zrobić tak jak kiedyś co do statystyk u terrorysty assasina i komandosa bo nie da sie grać gdy np ma się 60 hp i 90 % kond trzeba mieć 50 lvl żeby dało się grać wiec takie coś nie przyciąga ludzi . Kiedys dało się grać teraz serwer odpych. Niedługo same Premki będą grać i nikt nowy nie będzie chciał grać bo klasy zwykle szans nie mają.

Pozdro

[ Dodano: 2014-09-21, 22:34 ]

Odswierzam.

Co ty pierdo*** Klasy sa kozackie i jest to jedyny taki MOD z takimi klasaami na rynku!!!!

jesli juz to nic nie usuwac a dodac z jedna lub dwie kalsy :) POZDRowki z betonowej jungli!

Komandos nie bez powodu ma mało hp i sppeda.

Ta klasa jest niewidoczna na nożu, ma dużo skilli i chcesz aby miała także dużo HP i była szybka?

Musi być jakaś równowaga, jeśli uważasz, żeta klasa jest za słaba to graj inną, właśnie po to jest 7 klas a każda z nich ma inne atrybuty.

Co do propozycji Buszeka (dodanie klas) to nie wiem czy to dobry pomysł.

Przy większej ilości klas zaczną się powtarzać atrybuty i każda klasa nie będzie wyjątkowa.

Chyba, ze macie pomysł na nowe umiejętności i nazwy klas?

W takim razie może być klasa

Xxx ( nazwę się wymyśli))

Staty :

Int : 0

HP: 10

Wytrzymałość : 10

Kond : 50

Opis1/1 z noża 2 apteczki 2 skoki coś takiego ze ma 1/5 szans na otrucie (trwa 5 s co 1 s obrażenia to 10+ 1/3- 4 int)

skillle: 1 Kula 1 otumka 1 Mroczna Kula

Premki słabo grają , ja premka nie mam a w statach zawsze pierwszy jestem =.= naucz sie grać a nie... Klasy są kozak i jest to jeden z najlepszych takich serwów w cs'ie ;) pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...