Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Bubi

Skarga na Admina GZEH i innych.

Recommended Posts

Mój Nick w grze:Bubi

Nick Admina/Gracza: GZEH

IP oskarżonej osoby:nie wiem

Steam ID oskarżonej osoby:nie wiem

Data,godzina, mapa zdarzenia: Dzisiaj po 15.

Opis Sytuacji: Nadużywanie władzy przez adminów. GZEH, który potrafi campić na respie, gdy paka ma wybuchnąć i nawet nie biegnie lecz siedzi w miejscu, a gdy inni tak robią odrazu lecą bany na prawo i lewo. Nie znam nicku admina, który mnie dzisiaj zbanował, ale wszedł i ze względu na to, że lamił wstawił mi bana nie podając swojego nicku, domyślam się, że to kolejny nieogar jak ten co ostatnio mi wstawił bana z powodem "recoil" MASAKRA !. Ile można wrzucać screeny? Dzisiaj kolejny raz muszę tracić czas z powodu adminów, którzy nie znają "swoich" graczy. Ogólnie macie burdel jeśli chodzi o skład adminów, nadużywający władzy ludzie, którzy sami łamią zasady, a innych bezpodstawnie banują.

Ewentualne dowody w postaci SS/demka:

O co prosisz: Ukaranie adminów za nadużywanie władzy lub najlepiej odebranie im tej władzy. Ustalcie jednego lub dwóch zaufanych adminów, a nie rozdajecie to na prawo i lewo i wchodzi taki i banuje bo ktoś ma lepszy staty niż on. Gram na tym waszym serwie kilka miechów i nigdy nie czitowałem, za każdym razem byłem czysty, a mimo to karzą mi wrzucać po kilka razy w ciągu tygodnia screeny, na których i tak nic nie ma !

Fakt. Ja rozumiem, że podejrzewa się gracza góra dwa razy o nieczystą grę, ale ile razy mają ludzie wrzucać screeny, skoro za każdym razem (w tym wypadku Bubi) był czysty? Ile razy siedzą cheat'erzy na serwerze, a zanim cokolwiek z nimi zrobią..zdążą uciec lub psują cały fun z gry innym graczom. Rekrutujecie beznadziejnych adminów, to przede wszystkim zauważyłam, dlatego popieram złą opinię o nich i nie wykonywanie przez nich swoich "obowiązków" jak należy. :facepalm:

Rzuć jakimś dowodem.

Możesz otrzymywać bany codziennie, jeżeli admin uważa za słuszne zrobienie Ci screenów.

Steama kup to Twój problem z wrzucaniem screenów zmniejszy się do minimum.

Ta tylko 2 adminów.... chciałbyś aby ten serwer zszedł na psy, a gracze (może tacy jak ty) biegali sobie odpaleni bo nikt im nic nie zrobi ? Admin ma prawo banować "podejrzane" osoby, jest trochę tych adminów i nie każdy pamięta kogo banował tydzień temu, kogo banował jego kolega kilka dni temu, dlatego jak kolejny raz dostaniesz ss'y, ponieważ admin Cię chciał sprawdzić to masz je wstawić, a nie robić niepotrzebne skargi ;)

Proszę Cię stary, za teksty typu "Gracze tacy jak Ty, odpaleni" Chyba Ci się w główce pomieszało. Gdyby grali tacy jak ja to by nie było syfu. Nie mam demek bo się w to nie bawiłem, mówiłem wprost jak było, a patrząc na inne skargi w kierunku gzeha to się nie mylę bo nie tylko ja pisałem o jego campieniu i nadużywaniu władzy. Wiadomo, że "bronisz" kolegę bo co innego możesz napisać. Swoi swoich bronią to typowe dla Was. Nie będę się więcej z Wami użerał bo to nie ma sensu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...