Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
vENOM

Graphics by vENOM

Recommended Posts

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=23j65j7&s=8#.U_b8RmMeAUE

Ja już Ci pisałam,co sądzę o tej pracy ; )

Ale tak szerzej oceniając,przydałoby się na tej postaci,jakiś niebieski blask padający od tego miecza(?)

Staraj się również dobierać c4d,bo widzę w tle platine ;d a tuż obok postaci,widzę ostre c4d ;/

Nie będę się rozpisywać,bo zabrakło by Mi dnia,ale można szczerze napisać,że wśród tych wszystkich grafików forumowych,to właśnie Ty masz największy potencjał i dlatego Cię tak męczyłam,abyś coś w końcu zdziałał ;p Wszyscy inni(tutaj),dodają tylko kiepską typografię,a Ty potrafisz coś zrobić z pracą ;f Nie rozumiem po co się tak szybko poddałeś,bo gdybyś nie miał tej przerwy,to myślę że teraz wykonywałbyś prace ze stylu zagranicznych tag'ów ; ) (Taki styl jak wykonuję Ja)

Pozdrawiam.

szkoda,że mono ;c

Rozumiem może być taki styl,ale mogłeś to chociaż zrobić w BW,a nie w sepii..

Całe wykonanie nie prezentuje się źle,kompozycja nie jest najgorsza,ale brakuje takich detali jak wyostrzenie,kontrast.

Co do typo to nadaje się do kosza ;/ Jeśli calkształt pracy jest w mono,to nie rób tak,aby napis był zupełnie z innej bajki..

Pozdrawiam.

Bw it's the best!

Dobre swiatlo z boku postaci,sam swiatlocien prezentuje sie wysmienicie.. Lewa strona pracy bardzo ciekawa,ale prawa strona srednia nie podoba Mi sie ta tekstura przypominajaca liscie ;/ atut lewej strony jest taki,ze glebie wyrobiles swietnie ;) oczywiscie nie az tak,zeby to mega chwalic,ale na tym poziomie caloksztalt pracy wyglada dobrze.Ta praca wymagala duzego skupienia na swietle i dzieki pomocy pewnego grafika udalo Ci sie to zrobic dobrze (;

Progress jest i to sie liczy..

Ps. Widzisz tagi bez typo tez sa dobre..

Jakosc kiepska ;l

v2

klimat jest ;f ale ale calosc przekontrastowales,do tego ta jaskrawosc..

Na plus moze byc jedynie jeszcze swiatlo,ale zrodla i tak ni ma.. Mogles uzyc rozmazania w bg,ukazalo by bardziej focal.

No i znowu focal central ;/

postac bardzo odstaje od bg.

Imo wyszlo wszystko sztucznie,ale nie jest najgorzej.

Czekam na kolejne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...